reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Kwiatek
powodzenia u lekarza..
jak posiew męża--> zrobiony?

Nikusia
czekasz na męża ??:cool2:

Koralikowa
pisz o życiu ;)
ja też się nie staram a zaglądam :)
jutro jedziemy dogadywać szczegóły remontu z babeczką to napiszę jak wrócie..umówiłyśmy sie na 19.00 więc pewnie tak jak teraz wlecę dopiero
&&&&&&mile widziane ;-)
zdrówka dla synka ;)

Kahaka,Błonka,Amalfi,Tymonka,Esme,Bree,Zjola,Balbinka-uściski :**

miłego lejdis ;)

reklama
MAMA - :sorry2: NIE ZACZEKAŁAM :cool:...padłam jak pies pluto... młoda mnie zmobilizowała do obejrzenia płyty ze ślubu, łezka się w oku zakręciła a potem odleciałam :happy2:... po metformaxie śpię jak zabita...no nie wiem co mąż musiałby ze mną robić, żeby mnie dobudzić :confused:
Ale nic straconego dzisiaj poczekam :tak: :tak: taki mam plan a co z tego wyjdzie?????
Poza tym do owu daleko więc wiesz nie ma parcia bo gdyby to był czas owu to ja bym na rzęsach zapewne ale czekała :-D nie ma to jak determinacja :cool2:
DOSTAŁAM PIĘKNY BUKIET CZERWONYCH RÓŻ...czekał na mnie jak wróciłam do domku :-)
MIŁEGO DNIA I ZARAZ UPRAGNIONY WEEKEND

powitać babeczki ..powitać .
u nas zimno,wieje i generalnie dolina :blink:
i nie koniec atrakcji bo czekamy na deszcz:baffled:
pranie robie i będzie trzeba w domu rozwiesić bo kurka nie będę tańczyć z tą suszarką z tarasu do domu i z powrotem ..

Nikusia
no to pięknie ,że mężulo z kwiatami:)
miłego dnia i Tobie i owocnego wieczorku:cool2:

pozdrawiam i do tablicy wzywam:-p

Jestem :)

Ja znowu zagrzebana w przepisach, no i w remoncie. Mamy już klarowny pomysł na łazienkę i znalezione odpowiednie materiały i sprzęty :) Jutro przychodzi gość od ogrzewania a w przyszłym tygodniu M będzie zrywał podłogę i przekuwał nowe drzwi, jupi!

Buziaki dla wszystkich :tak:

Zjola
to widzę ,że u Was praca wre aż sie kurzy :))) super ---> czekamy na fotosy jak już skończycie :)

ja też mam do wykończenia łazienkę u góry ...myslałam ,że teraz na jesień sie za nią weźmiemy ,ale nie ...teraz gabinet kosmetyczny:)
łazienkę mamy też na dole więc narazie musi tak zostać ..

pranie rozwiesiłam ,poodkurzałam i pokręciłam hula hopem ...
teraz łapię oddech

Mama - ja w pracy :( Dobrze, że już weekend. Do fotosów jeszcze daleko. Na razie będę mogła wstawić rozwalone mury :-D. Na wiosnę ruszymy pełną parą, bo będziemy okna wymieniać i dopiero potem wykończeniówka, chociaż saunę już wcześniej będziemy robić i kamieniem ściany okładać :)

reklama
Do góry