reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mama zainspirowalas mnie i wlasnie otwieram z kolezanka dzialalnosc gospodarcza :)

my po szczepieniu, byla goraczka i placz, ale juz jest dobrze, sytuacja czopkowa opanowana :)

kwiatek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Błonka !!!!
rewelacja ;)))
jesteśmy mamuśki biznesłomenki:-D
a jaka branża u Ciebie ????

ukochać i utulić Zosię ..

sprzedaż internetowa :)
jestesmy na etapie poszukiwania hurtowni i dofinansowan :) tzn mamy to w planie na najblizszym naszym spotkaniu :) potem urzad, zakupy, mąż zrobi nam stronkę i jedziemy :)
bede sie chyba doszklac u ciebie co do przepisow i drobnych druczkow prawnych :p

Zosienka utulona :D ;*
buziaki dla rodzinki :D

hej

Ja z @ sie wutam....zimko ze hej..
mama wpadam do was,,okkk
daj znak jak dzisiaj??

Błonka a co bedziecie sprzedawaly??

zjola nooooo...

NIkusia roze piekne zapewne,,super..

Moj maly po loekarzu,ma zapalenie gardla...

Błonka
dzięki :*
a co do pytań to jak tylko będę mogła to pomogę ,tyle,że na sprzedaży internetowej to ja niewiele się znam ..

Koralikowa
zgadza sie ..u nas też zimno :baffled:piec gazowy już u mnie od kilkunastu dni chodzi ..przynajmniej rano i wieczorem bo w dzień to jeszcze znośnie jest ..dam znać jak po spotkaniu ,ale to pewnie koło 22.oo dopiero..

o mama.. no my tez mamy gazowe ogrzewanie, wpolczuje.... my jeszcze nie grzejemy , ale mamy wzglednie, a piecyk, taka dmuchawe z cieplym powietrzem puszczam jak przewijam, kompciam albo przebieram małą...

reklama
Do góry