reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Halo :-)
Ja dziś pospałam....w ostatnie weekendy wracamy w okol. 2 nad ranem do domku...ale w ońcu żyje się raz :tak:
U nas dziś w miarę ładna pogoda...słonko przez chmurki się przebija...herbatkę już zaliczyłam biorę się za obiad :tak:
MIŁEGO KOCHANE!!!!

a ja dzis poł niedzieli przespalam polozylam sie po obiedzie i przycielkam komara do 16,30masakra amojemu to pasowalo bo se na kompie siedzial ale obudzilam sie i zaraz go na spacer wyciagnelam z psami a psy spały ze mna

witam wieczorkiem ;)

widze ,że dziś babki pospały jak ta lala :-p

my byliśmy u znajomej na ognisku:-) razem z Bonusławem..
było w sumie 8 dorosłych i 4 dzieci ..
był też ping pong i babington ...
miło spędzony dzionek :)

a na wieczór mąż zapowiedział randewu:-p hahahaaa

hej

mamuska jestem przy tablicy:))))) hee
no widze ze dzionek super spedzony..

nikusia uzywaz uzywaj,szkoda czasu na siedzenie w domu....super Ze wychodzisz:)

zjola noo dzilaj:)) swietnie...

Mama - dzieki za pamiec :) Jestem!
Byliśmy nad morzem przez weekend, a dziś nadrabiałam zaległości sprzątaniowo-praniowe.
W kwestii dzidzi nic sie nie dzieje - oprócz seksu ;) bez zabezpieczeń...
Może kiedyś los sprawi nam niespodziankę? A jeśli nie to nie. TEż dobrze

Halo :-)
Ja jak zwykle pierwsza z już wypitą kawusią się witam:tak:
Nie lubię zaczynać nowego tygodnia bez perspektywy np. wolnej środy :sorry:...albo piątku :sorry:...nasz los jednak jest ciężki...kobieta powinna mieć wybór...ja bym wybrała siedzenie w domku...wiem wiem powtarzam się ale wstawanie 4:30 cały tydzień i wracanie o 16:30 wcale a wcale mnie nie rajcuje i to dzień w dzień...MASAKRA ...
Kora- a co to???Spóźnione wakacje mieliście ?? Toż zapewne nad morzem zimno brrrr
No u nas w sumie też oprócz seksu nic się w kwestii dzidzi nie dzieje :cool:... tyle, że u nas to chyba na cud musimy liczyć...
Blonka - bo to weekend i każda łapie wolna minutkę na rodzinkę ;-)..także chwila moment a się laski rozkręcą :tak:
MIŁEGO DNIA :-)

Nikusia - a u mnie się dzieje. Ja drugi dzień na Clo a 16-tego mam monitoring i do dzieła :) Szkoda, że gin nie dał się ostatnim razem namówić na podanie mi Clexanu, bo może nie straciłabym ciąży a tak znowu jesteśmy w punkcie wyjścia :( Oby tylko zajść a potem może ten Akard i Clexan zadziałają, bo jak nie to już możemy sobie odpuścić, niestety.

reklama
Zjola - no to powodzenia...widzisz czasem nie warto myśleć co by było gdyby!!!Chociaż w przypadku straconego "nowego życia" człowiek ma milion myśli!!!
Widzisz ja też po histero i po wycięciu polipa ciągle myślałam Boże a gdyby tak dwa lata temu spotkała tego lekarza... No u nas sprawa jest jasna jak tylko beta pozytywna to natychmiastowy telefon i Clexan już w pracy mi podadzą...NO ALE TRZA ZAJŚĆ a wiesz jak jest :sad:
ALE NIE SMUTA SKUJEMY SIĘ MUSI BYĆ OKI!!!
KINIA???, Balbinka ???

Do góry