• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
karola: można rozeznanie zrobić, jakie wózki najpopularniejsze :D hihihi Udanych zakupów :)

małgorzata: widzę, że sama soczki robisz. Ja muszę właśnie jakąś sokowirówkę kupić. Miałam jakiś czas temu taką podstawową, ale oddałam, bo dużo odrzutów było z owoców i warzyw. Nie byłam zadowolona z działania. Muszę coś pomyśleć, bo też lubię soki :) Z owoców można dobre soki kupić gotowe, ale z warzyw jest kiepsko...ja lubię bardzo burak z jabłkiem....o i seler naciowy z jabłkiem. Samo zdrowie :)

julia: udanego czasu w pracy, niech szybko i w miarę bezstresowo minie :)

edita: no właśnie muszę to przemyśleć. Chociaż u mnie nie zawsze owulacja jest, więc pomiar mógłby potwierdzić. Pomyślę, ale na bank tylko do owu :)

anula: fajnie, że wpadłaś :) Szkoda, że tak cię ból męczy.

madziolina: do dzieła zatem :D:D:D

My po obiadku i właśnie się zbieramy na spacerek. Słonko pięknie świeci i grzeje. Pranie na balkonie już prawie suche :)

Witam

Wlasnie wracam z pracy wiec moge na spokojnie odpowiedziec;-)

Jutro wolne i fryzjer di mnie przyjezdza;-) pozniej cos w ogrodzie porobimy...

Anula kurde co z ta @ ? Dziwne:/
Trzymaj sie kochana!

Madziolina no to dzialajcie;-)

Malgorzata witam;-) podaj date @ jak chcesz zeby zamiescic cie na liscie;-) piekne imie dla coreczki takie nam sie marzy;-)

Jugoslawa praca minela szybko a niepowiem bo juz planowalam by UZ sobie wziasc;-) ale stwierdzilam ze bedzie jeszcze czas na to...
Idziesz na obserwacje cyklu?
I co bedziesz mierzyc temp?
Bo ja tak mysle ze pomierze sobie co mi tam hehe

Witam się niedzielnie z owocową herbatką,

julia: idę do gin pod koniec tygodnia, zobaczyć czy będzie pęcherzyk. U mnie niestety nigdy nie wiadomo czy będzie jajko :/ A co do tempki to zacznę jutro, ale będę mierzyła tylko do owu...przynajmniej na dzisiaj mam takie podjeście :D Może coś się zmieni w trakcie, bo może nie będę w stanie czekać na @ tylko będę chciała wiedzieć wcześniej, że nadejdzie, zwłaszcza, że to przed majowym weekendem :D Dobrze, że się przemęczyłaś, bo UZ to zawsze sobie wziąć możesz jak już tak zdecydowanie nie będziesz w stanie, albo dla przyjemności jak będziesz chciała :D Udanej wizyty fryzjera :D

anula: co tam słychać na froncie @? Jakieś zmiany?

U mnie zmiana pogody...pochmurno i wietrznie. Wczoraj nie daliśmy rady zakupów zrobić, więc dzisiaj pojedziemy. Muszę kupić jakieś lżejsze buty...może jakieś mokasyny lekko sportowe albo balerinki? Niech już się pojawią sandały, bo też mam braki w tej kategorii. W zeszłym roku wykończyłam ostatnie pary :)

Udanej niedzieli ;)

Witam

Jugoslawa masz tak jak ja;-) niewiwm czy zastane owu w tym cyklu...ja juz dzis temp zaczelam mierzyc;-) ale to tak dla siebie, moze w koncu kupie termometr owulacyjny;-)
Ja zakupow mam juz dosc...kasy tyle stracilam ze glowa boli:-(

Anulka wlasnie jak sytuacja u ciebie?

Aschlee halo jestes tam?!

U nas pogoda straszna:/ szaro buro...

julia: ja właśnie zdałam sobie dzisiaj sprawę, że dawno nic nie kupiłam sobie z ubrań :| Wczoraj zrobiłam wstępny przegląd szafy po sezonie zimowym i stwierdziłam, że część garderoby będzie do oddania, bo jest zniszczona i nie bardzo już wygląda. Ja tempkę mierzę elektronicznym z dwoma miejscami dokładności. Ja jutro mam 5dc więc będzie już po @. Twoje zakupy kochana to mega zakupy :D

Hej hej
Jugosława
Ja sobie ostatnio kupiłam brązowe botki, bardzo fajne i tez właśnie czekam na sandały bo dużo już starych mam. A to odświeżanie garderoby to nie takie złe zajecie... hehe.. musisz się "poświęcic"i coś sobie pokupować;)

Julia
Fryzjer?;) a jakie plany masz? Kolor czy ścięcie czy to i to?:)

Anula
Współczuję takich bólów:(a @przyszła?

Mnie boli żołądek-chyba mąż mnie zaraził. .ale licze na łagodny przebieg bo ja z tych co żołądek jak koza mają. Zobaczymy;)

Hey .... wczoraj przyszla ...ale z jakim bólem ! A do tego straszny ból miednicy .... jezuuu tak jeszcze nie miałam ...

Jutro do pracy ... snila mi się dzisiaj .... ehh ....

reklama
Dziewczymy witam Was i mam mega glupie pytanie...
Wczoraj, a raczej dzisiaj rano po imprezce sie kochalismy i moj doszedl twierdzi ze 2 razy a ja sluchajcie nie mialam mokro... Tzn jego smermy nie czulam, to chyba niemozliwe, co?...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry