• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugoslawa mam sokowirówkę Zelmera nie jest duża a wręcz mała ale daje radę i soczki u nas idą, w sumie staram się aby 250ml dziennie Kornelcia popijała soczków, najbardziej lubi z pomarańczy, gruszki, jabłka oraz marcheweczki.

madziolina, ale wogóle nie czułaś? Jeśli codziennie się kochacie to spermy jest bardzo mało, czasem nawet nie "wylatuje" z pochwy.Bo jak ja z moim m się kochamy dwa razy pod rząd to ten jego drugi wytrysk jest już mniejszy i mało jest spermy,a pierwszy zazwyczaj normalny albo bardzo obfity. Po alkoholu jest zupełnie inaczej,pamiętam z czasów jak jeszcze to praktykowaliśmy, bo mój obecny ginekolog zabronił współżyć po alko :/

No wogole i az tak czesto sie wlasnie nie kochamy, poprostu pewnie nie doszedl, choc twierdzi, ze napewno tak.. Hehe
Ale zrobilam dzis test owu i testowa ciemniejsza, takze dzialamy tez dzis wieczorem, oby tym razem z owocnym finalem :-P

Madziula ja sie z tym spotkałam ze swoim , to było jak jeszcze nie planowaliśmy dziecka i kończył na zewnątrz . To drugi raz byl taki , ze nic nie leciało a odczucia miał jak przy normalnym orgazmie ... Poprostu jajka nie zdarzyły naprodukować ;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry