• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dziewczyny jak sie wkur... Nie czaje... Rano robilam ten test owu, o ktorym Wam pisalam i wyszedl piekny, a teraz robilam drugiej firmy i negatyw... Od razu uprzedze, ze nie pilam duzo itp... Piersi zaczynaja bolec wiec pewnie zaczyna sie druga faza cyklu...

reklama
Madzia, może poprostu miałaś rano pik, a teraz już się skończył i jesteś po owu, ale to nic straconego jeszcze... Przecież płodna jesteś przez kilka dni, a nie tylko w dzień owu:)

Edzia, masz racje, ale sama wiesz jak to jest... Szkoda robić sobie złudne nadzieje. Staram się teraz wychodzić z założenia, że dopóki @ nie spóźni się kilka dni to żaden objaw nie jest tym właściwym. Jednak jak to mówią nadzieja umiera ostatnia:)

Ostatnia edycja:
Madzia
Dokładnie jest jak napisala Karola :)poza tym jeszcze plemniczki mogą dogonić jakeczko wiec dzialaj dzisiaj na wszelki wypadek:) a mnie ()() zaczynaja boleć i dzien przed ovu i w ovu i po niej więc różnie to bywa:)

Karola
Tal wiem.. druga fazu cyklu jest najgorsza. Czesto obiecanki z1 fazy idą w kąt:)

Jugosława
Ja chyba tez na lato muze troche wymienić garderobę. .jakoś muszę dać radę;)

Gosia
Mi maz sprzedał jelitowke wiec widzisz.. tak to jest:)
Zdrowia;)

Jugoslawa ombre juz mam rok;-) mam nadzieje ze bede zadowolona;-)
Ale szczujesz ciastem mniam mniam;-)

Malogorzata zdrowka! Ja cos glos trace:/

Madziolinw pewnie owu juz byla;-) mi lekarz mowil ze najlepiej mierzyc temperature;-)

Ehh a ja jutro zaczynam maraton wstawania o 4 rano szesc dni...

małgorzata: zdrowia, nie daj się chorobie. Mnie wczoraj głowa bolała, myślalam, że to od zatok, ale się okazało, że to na wiatr bolała :D Normalnie z wiekiem mi przychodzi wyczulenie na zmiany pogody :D

madziolina: a te testy mają taką samą czułość? Zresztą, co firma to może być inaczej. Dobrze wykorzystałaś czas podny, więc czekamy teraz na efekty :) Pamiętaj, oni się ukryli i dopadli komórkę w dobrym momencie ;)

edita: ja to sobie co sezon obiecuję, że odłożę i kupię sobie coś dobrego gatunkowo...a wychodzi jak wychodzi :/ Albo nie odkładam, albo wydaję na coś innego. Potem kilka prań i ubranie do kosza :/ Zresztą, teraz to i tak dostać coś dobrego gatunkowo w dobrej cenie to trudno. Trzeba trochę pochodzić.

julia: głos? Może zapalenie gardła? Od jutra ranki...heh, jak to dobrze, że mamy kwiecień to o 4 trochę przyjemniej niż zimą.

karola: taaak...nadzieja twarda sztuka jest. Trzeba ją tylko czasem dokarmiać, żeby nie padła :D

jazza: jak weekend? Co pichciłaś dzisiaj?

My właśnie skończyliśmy kolację. Spacerek niedzielny zaliczony, więc weekend był aktywny. Jutro postaram się tempkę zmierzyć. Zacznę w 5 dc i skończę zaraz po owu. Coś mi brzuchol zwariował i @ niby od rana ledwo dyszała, a teraz jakoś nadrabia...no mam nadzieję, że to koniec, bo zwykle właśnie 4 dni trwa.

Haruna, głowa do góry, jakoś to będzie:)

Jugosława, mówi się jeszcze, żę nadzieja matką głupich, a matka wszystkie swoje dzieci kocha. Także nie można sie poddawać i do końca walczyć, a już za niedługo nie będzie komu testować, bo same mamusie zostaną;)

reklama
Hej Kochane,
ja juz po imprezie, zrobilam wszystko sama I wyszlo calkiem niezle ! (Przynajmniej tak mowili;). Doczytam Was jutro, jak na razie padam... No i z rana testuje, Trzymajcie kciuki,
Dobranoc :****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry