Dzien dobry kochane:-)
Diore bede trzymac kciuki za Wasze staranka;-)
Edita ja tez kochana czasem gadam do siebie albo spiewam i na moje szczescie zawsze ktos to uslyszy hehe, w piatek pod koniec pracy sciagnelam buty, a mialam szpilki i zarzucilam na chwile nogi na biurko, hahaha oczywiscie do mojeog pokoju wszedl pracownik i zobaczyl mnie z nogami na biurku nucaca jakas piosenke hehehe, wiec sciagnelam nogi i mowie z usmiechem „co ta pogoda robi z ludzmi”.
Ogrom zdrowka kochana, niech jelitowka sobie pojdzie od Was
Luska kochana glowa do gory, piers do przodu i usmiech na twarz i zobaczysz bedzie dobrze, bo tak byc musi;-)
Gosia zdrowka dla corci
Karola oj smutne to z mezem przyjaciolki, ale najwazniejsz,e ze ma Wasze wsparcie, ja w zeszlym roku mialam podobna sprawe z mezem mojej kolezanki, ktora sie dowiedziala, ze maz ja zdradza, ale z niej to prawdziwy detektyw, wyczula, ze zrobil sie inny, a ze kiedys juz mial skok w bok wybaczony teraz jest wyczulona na takie rzeczy, wiec widzac iz on czesto z kims przez telefon rozmawia, ze z ta dziewczyna kiedy rozmawia to milknie jak ona wchodzi ( a pracowali wszyscy razem, wiec jeszcze bardziej sprawa pogmatwana) to wziela w necie poczytala o szpiegowaniu, zainstalowala mu na telefonie jakis program szpiegowski laczacy jego numer i z numerem kochanki i miala wszystko smsy i ich rozmowy i potem w pewnym momencie muw szystko pokazala, aby nie mogl zaprzeczyc. Normalnie bylam w szoku i bo ja zdradzal, a wszysyc mieli o nim zdanie jako o najlepszym mezu i bylam w szoku tym jakim szpiegiem i sherlokiem holmes ona jest.
Oby te objawy to byly te objawy kochana;-)
Jugoslawa kochana zdrowka, aby zatoki nie dawaly tak znac o sobie, tez mam z nimi problemy niestety i musze uwazac
Missiiss kochana i ja lykam troche tych fluidkow, zagladaj do nas czesciej
Anula ciesze sie kochana, ze znowu jestes z nami, przykro mi ze @ przyszla z taka sila, oby szybko i jak najmniej bolesnie przeszla
Jugoslawa tez szukam jakichs fajnych balerinek albo lordsow, a kupilam ostatnio takie sportowe imtacja skory w h&m, wygladaja jak eleganckie trampki bez sznurowek;-)
Julia ja tez uwielbiam zakupy i boli, ze to wszystko takie drogie, zagranica maja tansze rzeczy ciuchy i buty np niz u nas, a u nas drogie, a tyle fajnych rzeczy i zawsze na to tyle kasy idzie, ze szok i musze sobie ograniczenia nakladac w miesiacu
Madziolina zagadzam sie z dziewczynami, jesli jest czesty sex to i wytryski sa mniej obfite, jak z moim kochamy sie np dwa razy pod rzad to tez pierwszy wytrysk obfity, a kolejny mniej, ale ogolnie to on strzela prawie zawsze spora iloscia;-)
Jugoslawa ciasto drozdzowe mhmmm
Julia powodzenia kochana na porannych zmianach;-)
Haruna glowka do gory, uda sie w koncu zobaczysz
Fruzka ciesze sie, ze z R juz zgoda, wiec teraz szalejcie i wykorzystujcie plodne hehe, dobrze, ze z synkiem w porzadku, kurs pierwszej pomocy to powinien znac kazdy nauczyciel, ja na specjalizacji pedagogicznej mialam krotki bo krotki kurs ale mialam
Lux trzymaj sie kochana
Jestem jestem kochane, melduje sie po weekendzie inetnsywnym;-). W piatek wieczor z M, po spacerze, kolacji, a potem naszych igraszkach padlam ze zmeczenia doslownie, M mowil, ze zasnelam podczas rozmowy i po chwili sie zorientowal, ze odplynelam hehe

. W sobote ogarnialam hacjende wewnatrz i an zewnatrz, wczoraj gotowanie zrobilam pysznego kurczaka curry z ryzem i warzywami

, ogarnialismy tez ogrod, duzo na swiezym powietrzu spedzilismy, bo byla piekna pogoda, wczoraj ciut chlodniej, ale weekend byl piekny, a nasz pies porozciagal po claym podworku rozne rzecz, w tym szlauf, i tez nam dolozyl troche pracy, a jaki byl z siebie dumny hehe. Wykorzystalam M weekendowo, on mnie, wiec jestesmy kwita

.
Witam sie z pracy poniedzialkowo, ufff za onekm raz slonec, raz pochmurno, oby nie padalo.
Wsuwam banana i do pracy
Milego dzionka