• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dzien dobry kochane:-)

Diore bede trzymac kciuki za Wasze staranka;-)

Edita ja tez kochana czasem gadam do siebie albo spiewam i na moje szczescie zawsze ktos to uslyszy hehe, w piatek pod koniec pracy sciagnelam buty, a mialam szpilki i zarzucilam na chwile nogi na biurko, hahaha oczywiscie do mojeog pokoju wszedl pracownik i zobaczyl mnie z nogami na biurku nucaca jakas piosenke hehehe, wiec sciagnelam nogi i mowie z usmiechem „co ta pogoda robi z ludzmi”.:-D

Ogrom zdrowka kochana, niech jelitowka sobie pojdzie od Was:tak:

Luska kochana glowa do gory, piers do przodu i usmiech na twarz i zobaczysz bedzie dobrze, bo tak byc musi;-)

Gosia zdrowka dla corci:tak:

Karola oj smutne to z mezem przyjaciolki, ale najwazniejsz,e ze ma Wasze wsparcie, ja w zeszlym roku mialam podobna sprawe z mezem mojej kolezanki, ktora sie dowiedziala, ze maz ja zdradza, ale z niej to prawdziwy detektyw, wyczula, ze zrobil sie inny, a ze kiedys juz mial skok w bok wybaczony teraz jest wyczulona na takie rzeczy, wiec widzac iz on czesto z kims przez telefon rozmawia, ze z ta dziewczyna kiedy rozmawia to milknie jak ona wchodzi ( a pracowali wszyscy razem, wiec jeszcze bardziej sprawa pogmatwana) to wziela w necie poczytala o szpiegowaniu, zainstalowala mu na telefonie jakis program szpiegowski laczacy jego numer i z numerem kochanki i miala wszystko smsy i ich rozmowy i potem w pewnym momencie muw szystko pokazala, aby nie mogl zaprzeczyc. Normalnie bylam w szoku i bo ja zdradzal, a wszysyc mieli o nim zdanie jako o najlepszym mezu i bylam w szoku tym jakim szpiegiem i sherlokiem holmes ona jest. :szok:

Oby te objawy to byly te objawy kochana;-)

Jugoslawa kochana zdrowka, aby zatoki nie dawaly tak znac o sobie, tez mam z nimi problemy niestety i musze uwazac:tak:

Missiiss kochana i ja lykam troche tych fluidkow, zagladaj do nas czesciej:tak:

Anula ciesze sie kochana, ze znowu jestes z nami, przykro mi ze @ przyszla z taka sila, oby szybko i jak najmniej bolesnie przeszla:tak:

Jugoslawa tez szukam jakichs fajnych balerinek albo lordsow, a kupilam ostatnio takie sportowe imtacja skory w h&m, wygladaja jak eleganckie trampki bez sznurowek;-)

Julia ja tez uwielbiam zakupy i boli, ze to wszystko takie drogie, zagranica maja tansze rzeczy ciuchy i buty np niz u nas, a u nas drogie, a tyle fajnych rzeczy i zawsze na to tyle kasy idzie, ze szok i musze sobie ograniczenia nakladac w miesiacu:tak:

Madziolina zagadzam sie z dziewczynami, jesli jest czesty sex to i wytryski sa mniej obfite, jak z moim kochamy sie np dwa razy pod rzad to tez pierwszy wytrysk obfity, a kolejny mniej, ale ogolnie to on strzela prawie zawsze spora iloscia;-)

Jugoslawa ciasto drozdzowe mhmmm:-D

Julia powodzenia kochana na porannych zmianach;-)

Haruna glowka do gory, uda sie w koncu zobaczysz:tak:

Fruzka ciesze sie, ze z R juz zgoda, wiec teraz szalejcie i wykorzystujcie plodne hehe, dobrze, ze z synkiem w porzadku, kurs pierwszej pomocy to powinien znac kazdy nauczyciel, ja na specjalizacji pedagogicznej mialam krotki bo krotki kurs ale mialam:tak:

Lux trzymaj sie kochana:tak:

Jestem jestem kochane, melduje sie po weekendzie inetnsywnym;-). W piatek wieczor z M, po spacerze, kolacji, a potem naszych igraszkach padlam ze zmeczenia doslownie, M mowil, ze zasnelam podczas rozmowy i po chwili sie zorientowal, ze odplynelam hehe:-D. W sobote ogarnialam hacjende wewnatrz i an zewnatrz, wczoraj gotowanie zrobilam pysznego kurczaka curry z ryzem i warzywami:-D, ogarnialismy tez ogrod, duzo na swiezym powietrzu spedzilismy, bo byla piekna pogoda, wczoraj ciut chlodniej, ale weekend byl piekny, a nasz pies porozciagal po claym podworku rozne rzecz, w tym szlauf, i tez nam dolozyl troche pracy, a jaki byl z siebie dumny hehe. Wykorzystalam M weekendowo, on mnie, wiec jestesmy kwita:-D.

Witam sie z pracy poniedzialkowo, ufff za onekm raz slonec, raz pochmurno, oby nie padalo.
Wsuwam banana i do pracy :D

Milego dzionka:-D

Hej Kochane,
zatestowalam dzisiaj, uwazam ten test albo za negatywny albo za trefny, bo wyszla dziwna poprzeczna kreska, zdj. w zalaczniku. Widzicie cos na tym drugim? To zdjecie, ktore wyslalam K. w piatek. E tam, jutro powtorze, jesli nie zjawi sie @. Maly imprezowicz odsypia a ja sobie poczytam to co naskrobalyscie :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 65
nusia: dobrze, że rodzinka już zdrowa :)

jazza: chyba wiem o których butach mówisz z h&m ;) Właśnie na takie eleganckie trampki zapoluję :D I najlepiej, żeby były w dobrej cenie to jeszcze balerinki kupię :P hihi uwielbiam buty, no co ja poradzę :P Lubię kurczaka curry :)

limonka: u mnie nic nie widać :( Tak czy inaczej musisz powtórzyć jutro :D

Hejo:)

Limonka, na tym drugim zdjęciu zauważyłam taką kreseczke po skosem. Dziwna jakaś... Najlepiej powtórz jutro z samego rana;)

Jazza, widzę,ze bardzo aktywny weekendu was był. Tak trzymać:)

Edzia, zazdroszcze tak łagodnego przebiegu, bo u mnie to zawsze rozkłada wszystkich po kolei. I nic tylko po tem wydeptana ścieżka łóżko - wc;p

Fruzka, no to jak wkońcu zgoda, to trzeba nadrobić owocnie ten stracony czas;p

Nusia, dobrze, że dzieciaki wyzdrowiały. Ale to pewnie wina tej pogody, bo jeden dzień jest pięknie, a drugi zimno i szaro. Potem to już chwila, żeby coś złapać...

Lux, głowa do góry:)

Julia, miłego wstawania, znam ten ból niestety;/

Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam i jak zawsze śłe buziaki:*

U mnie pogoda taka zmienna jest. Tu niby słońce, a za chwile chmury jak na deszcz.. Teraz biore się za ogarnianie domu. Jakieś pranie trzeba zrobić. Na obiad dziś kurczaczek:) Wpadne później:)

reklama
u mnie pogoda masakryczna wek goracy a teraz leje wieje szaro buroi do dupki.jajniki tak mnie bola ze je za chwile chyba wytne masakraa chyba gorzej niz na @ szaleja bleeee.my w tym miesiacu raczej musimy uwazac bo nie wiem dalej co z moimi nerkami.niby juz nie bola i nie wiem czy szalec czy poczekac na usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry