• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej fruzka lepiej poczekac sprawdz co z nerkami lepiej dmuchac na zimne niz cierpiec, limonka powtorz jutro bo ja nic nie widze, u mnie leje wieje paskudna pogoda jest

Ostatnia edycja:
reklama
Jazza
Nie znam kobiety, która nie kocha butów:) Na obcasie, na płaskim, na koturnie,eleganckie,sportowe, skórzane, brązowe, itp. itd. Każdy rodzaj i żeby mi pasowały do tego co mam aktualnie na sobie- więc wiadomo, jedna para nie wystarczy:-p
A mina tego pracownika jak Cię zobaczył z nogami na biurku - jak w reklamie mówią - BEZCENNA:-D:tak:
Weekend fajowy był, teraz trochę mniej...:crazy: A pies zabawił się w strażaka Sama, hehe, pewnie chciał Wam pomóc..:-p

Limonka
Też nic nie widzę, ale może w realu lepiej,co?
Poza tym Ty mas termin na 15.04? To jeszcze trochę:-D

Jugosława
Na pewno dużo lżej niż mąż czy teściowa:tak:

Karola
Bo ja mam żołądek jak koza:) Nawet w Egipcie jako jedyna z grupy nie miałam TUTENCHAMONA:);-) A zdarzyło mi się wypić ich wodę i wpierdzielałam wszystko jak popadnie:)

Fruzka, Luśka
U mnie też masakrycznie wieje... Jak byłam na spacerze z Młodym to myślałam,że głowę mi urwie:baffled::szok: I deszcz też już był... na razie słoneczko...Ciekawe co dalej....

Fruzka
A co masz z nerkami?

Nusia
Dobrze, że już wszyscy zdrowi:) Starania pełną parą??

Ja już praktycznie w pełni zdrowa, może wczoraj mi się przyśnił ten ból żołądka?
p.gif
Ale wzięłam na wszelki wypadek wolne..coby nie pozarażać moich koleżanek i kolegów
yes2.gif

ja tez kocham buty ale preferuje wygodne trampki baleriny na niskim podwoziu obcasy mam moze dwie pary z matury czarne z slubu biale jedne ala botki ale na wysokim obcasie takie na jesien i wiosne do plaszczyka i na koturnie sandaly na moje poprawiny super wygodne a reszta to buty na niskim podwoziu

Limonka super, ze imprezka urodzinowa synka sie udala, a tescik powtorz jutro:tak:

Jugoslawa kochana to chyba obie wiemy o ktore buty chodzi, kobiecie jedna para jak facetowi nie wystarczyt, bo buty wklada sie zaleznie od stroju, pogody i nastroju, a sa one dopelnieniem pieknego wygladu- mowie taj zawsze mojemu M kiedy kupuje nowa pare:-D

Karola u nas tez pogoda- spowodowana przez Stefana- szaleje, raz slonce, potem chmury i deszcz i wieje okropnie, padalo juz i bylo ciemno, masakra:no:

Nusia dobrze, ze juz wszyscy u was zdrow:tak:i

Edita oj tak kochana pogoda okropna jest, ale na szczescie na czwartek zapowiadaja piekna sloneczna pogoda 25 stopni hihi, nasz pies to szalony z adhd, bo wszystko roznosi po podworku, od sasiadow tez sciaga rozne rzeczy i wszystko teleportuje nam przed dom, ostatnio sasiadka wywiesila pranie to sciagnal jakas szmate i ja przyniosl, to chyba bylo przescieradlo, lepsze jest to, ze przy drzwiach ma podworkowe poslanie do lezenia to je co chwila gdzies wynosi, ostatnio jak w swieta padalo to je wyniosl pare razy, smialam sie ze chyba pranie chcial zrobic.:-D:sorry2:

A z butami to mam tak samo, no ale nic nie poradze, ze nie kazde pasuja do kazdego stroju.:-D

Kuruj sie kochana

Dziewczyny mój test ovu w planowanym dniu @ co myślicie ?image.jpg

Ok... zobaczyłam to na dużym ekranie....:dry: nie ma czym się chwalić ....

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Luska
Ale sie usmialam z Twojego posta:) niby mało niby nie masz a wymieniasz "tylko" kilka par na wysokim... hehe:) prawdziwa kobieta:)

Jazza
Pies udany;) dobrze że Wam majtek sąsiadki nie przynosi pod dom bo sytuacja byłaby zdeczko niezręczna;)

Haruna
A nie lepiej zrobić test ciążowy w dzień @?
Słyszałam że testy ovu czasami wykrywaja ciążę ale czasami. . Ja przyznaje sie kiedyś wieczorem przed terminem@ zrobilam taki test i wyszly dwie take same kreski a następnego dnia @ przyszła. . Chyba lepiej ciążowym sprawdzac ciążę ca owulacje testami ovu:) niemniej trzymam mocno kciuki!&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry