madziolina_p
Fanka BB :)
O to juz niedlugo, choc ja mam termin na 25.04 ale pewnie zatestuje troche wczesniej, hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karola1507 u mnie kolejne testowanko podejście 3 już 21 kwietnia![]()
nawet sam nie wie kiedy wroci 
no nie wiem, moze wczesniej zrobie...mojego tez w kolejnym cyklu nie bedzie na owu w domkuLux nie umieraj) czemu dopiero w czwartek ?wybacz jak pisalas ale na chwile was zostawic i czytania jest meeega
. ktosik pytal mnie nie pamietam (to starosc )o moje nerki przed swietami mialam zapalenie pecherza i sikalam krwia dostalam antybiotyk bo moze byc to od nerek albo od silnego zapalenia,sikajac siedzialam i wylam lepiej niz nie jeden pies do ksiezyca...dola mam mojego R w delegacje wyslali kuzwa wpadl po rzeczy i wypadl wiec juz ten cykl wogole przepadnie i przez niby nery i brak jego w domu...
nawet sam nie wie kiedy wroci
![]()
no chyba, ze juz teraz sie udaloszlag by mnie trafil na Twoim miejscuoby sie udalo trzymam kciuki.u nas jak plemniczki nie przezyly wczorajsze to ch...nia bedzie,jestem wscieklaza zwlaszcza ze @ sie przesunela i czuje ze mam plodne ale kiedy owulka nie wiem.nie mierze tem bo roznie wstaje a testy owu mialam zamowic iiiiii sie obeszlo bo nie dotarla kasa na konto na czas

no i wszystko tez od tempki zalezyFruzka plemniki zyja do 3 dni napewno, a jak jest dobre srodowisko to nawet do 7