• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Laski ja nadal umieram
mad.gif.pagespeed.ce.-yoCYCeBVc.gif
w czwartek sie dowiem, czy nosze fasolke Lilianne lub Filipka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
albo nosze okres he he, no porazka normalnie z tym czekaniem.

Lux nie umieraj :)) czemu dopiero w czwartek ?wybacz jak pisalas ale na chwile was zostawic i czytania jest meeega :). ktosik pytal mnie nie pamietam (to starosc )o moje nerki przed swietami mialam zapalenie pecherza i sikalam krwia dostalam antybiotyk bo moze byc to od nerek albo od silnego zapalenia,sikajac siedzialam i wylam lepiej niz nie jeden pies do ksiezyca...dola mam mojego R w delegacje wyslali kuzwa wpadl po rzeczy i wypadl wiec juz ten cykl wogole przepadnie i przez niby nery i brak jego w domu...:no: nawet sam nie wie kiedy wroci :no:

Lux nie umieraj :)) czemu dopiero w czwartek ?wybacz jak pisalas ale na chwile was zostawic i czytania jest meeega :). ktosik pytal mnie nie pamietam (to starosc )o moje nerki przed swietami mialam zapalenie pecherza i sikalam krwia dostalam antybiotyk bo moze byc to od nerek albo od silnego zapalenia,sikajac siedzialam i wylam lepiej niz nie jeden pies do ksiezyca...dola mam mojego R w delegacje wyslali kuzwa wpadl po rzeczy i wypadl wiec juz ten cykl wogole przepadnie i przez niby nery i brak jego w domu...:no: nawet sam nie wie kiedy wroci :no:
no nie wiem, moze wczesniej zrobie...mojego tez w kolejnym cyklu nie bedzie na owu w domku :wściekła/y: no chyba, ze juz teraz sie udalo

oby sie udalo trzymam kciuki.u nas jak plemniczki nie przezyly wczorajsze to ch...nia bedzie,jestem wscieklaza zwlaszcza ze @ sie przesunela i czuje ze mam plodne ale kiedy owulka nie wiem.nie mierze tem bo roznie wstaje a testy owu mialam zamowic iiiiii sie obeszlo bo nie dotarla kasa na konto na czas

oby sie udalo trzymam kciuki.u nas jak plemniczki nie przezyly wczorajsze to ch...nia bedzie,jestem wscieklaza zwlaszcza ze @ sie przesunela i czuje ze mam plodne ale kiedy owulka nie wiem.nie mierze tem bo roznie wstaje a testy owu mialam zamowic iiiiii sie obeszlo bo nie dotarla kasa na konto na czas
szlag by mnie trafil na Twoim miejscu :wściekła/y:

reklama
nie mierze tem...no szlak nie juz trafil......chyba pod kazdym wzgledem.jeszcze wszystko wskazuje na to ze znowu modego rozklada......chyba mam juz dosc......choruje srednio co 2 tyg same leki na niego to ok 200zl bo sercowi nie moga brac wiekszosci antybiotykow tych co naormalne dzieci.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry