• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Limonka trzymam kciuki, aby kreseczka ciemniala

Luska i bardzo dobrze, ze porozmawiliscie, teraz na pewno jestes spokojniejsza

Anulka88 witaj

Jugoslawa tak mysle, ze po @ organizm potrzebuje uzupełnienia witamin i mineralow, stad wilczy apetyt

Julia ja zauważyłam, ze Ciebie nie było kochana i nie martw się kazda z nas czasem ma odczucia jakby nie zawsze jej posty były widoczne dla innych :*

Edita zdrowka dla teściowej

Moniusia kochana trzymam kciuki za Twoja owu

Missiiss kochana odzywaj się bo brakuje Ciebie tutaj

Aschlee kochana odezwij sie co u Ciebie

Anula kochana widac, ze cenna dla nich jestes w pracy, ae bądź twarda i walcz o swoje, jeśli potrzebujesz zmiany to działaj ku temu

Lux no co za wredny babsztyl z tej Twojej szwagierki

Julia zdrowka kochana, ja miałam rok temu ostre zapalenie krtani, starciam glos i za namowa przyjacolki zrobiłam sobie inhalacje czosnkiem, gotujesz wode w garnku, kilka ząbków czosnku przeciskasz przez praske, wrzucasz do tej wody, stawiasz garnek, zakrywasz się razem z garnkiem recznikiem i wdychasz, ostre jak cholera, ze lzy leca, az zatyka, ale dziala cuda, na drugi dzien powoli zaczelam odzyskiwac glos

Heh zeby moje zawroty glowy byly objawem, ale sa tylko oznaka przemeczenia ;)

Dobranoc

O rany ile napisałyście. Po powrocie z pracy nie odpalam komputera ale dla Was chyba to zmienię bo nie nadążam. :)

Limonka-oby następna kreska dzisiaj była już tłusta i wyraźna

Edita- niestety z instytutu czekam na informacje czy mnie przyjmą na zabieg, po nim jeszcze chwila przerwy i dopiero zacznę starania, także jeszcze trochę to potrwa.

Anula- gratuluje decyzji z pracą, ja też chciałabym zmienić, bo już mnie tak denerwują że masakra, ale nie mam odwagi. Pracuje w jednym miejscu już 5lat i chyba zardzewiałam trochę.

Jazza- jak czytam Twoje wpisy to uśmiech mam od ucha do ucha, piszesz coś zawodowo? Jeśli nie- to powinnaś.

Pod górkę mam ciągle. Chyba już doła łapie. W 2013 walnął mi kręgosłup(problemy zaczęły się już 2010)-obyło się bez operacji ale o staraniach nie było mowy, a w zeszłym roku wyszło serducho. To chyba kwestia wieku bo i alergie mi wyszły. Porażka jakaś. Wcześniej byłam okazem zdrowia i żałuje że się nie zdecydowałam. :-(Teraz to już zaraz, natychmiast bym chciała być w ciąży. Instynkt się chyba obudził hehe...

Hej hej:)

Misia
Jaki tam wiek?:) ja starsza od Ciebie, a przecież ciągle młoda jestem jak bogini:tak:
Trzymam kciuki, żeby szybko ustawili Ci ten zabieg i przerwa szybko minęła...Wiesz ile po zabiegu musisz odczekać? 3cykle? 2cykl? Pół roku??
Najważniejsze, żebyś całkowicie zdrowa była, a dzidziuś się pojawi i będzie miał szczęśliwą zdrową mamusię:):tak:

Lux
Czekaj, czekaj, 6,58 i zaraz koniec pracy?:confused: Na nocce z dziećmi byłaś?:-p
Trzymam kciuki za Twój cykl:) Objawy masz takie podejrzane:happy:

Jazza
Już chyba o tym pisałam, że tez miewam zawroty głowy - ale jak nie z przemęczenia to z niskiego ciśnienia. bo ja niskociśnieniowiec:crazy: Ale chyba lepiej w tę stronę niż w drugą...

Limonka
Dawaj testa:) Kciuki za piękną betę:):-D I podniosłaś mnie na duchu tym 7cyklem...myślałam, że napiszesz 2,3 a tu siódmy, więc widać trzeba się starać do skutku:):-D:-)

Haruna
A jak u Ciebie sytuacja na froncie?:happy:

U mnie tak pięknie słoneczko świeci, że żyć się chce..Jak szłam do pracy to tak zagapiłam się na błękit nieba, że prawie na słup wpadłam...:-p Ktoś mógł pomyśleć, że po procentach jestem hehe:tak:
Dobra, głodna jestem to czas coś zjeść:)

Miłego dzionka laseczki:)

Miss gdzie jesteś??:confused:

Cześć dziewczynki,

limonka: powodzenia :) Oszalejemy tutaj tak czekając :D &&&&&& mocno, mocno zaciśnięte!

anula: a może to w ogóle przez stres? Tylko się tak zbiegło w czasie z braniem witaminek. A jak tam nasz bohater piesio? Nic nie zmajstrował ostatnio? Uspokoił się tak na wiosnę?

edita: ja też zaszalałam na kolację :P Ba! Na śniadanie też :D Uważaj na słupy, bo to twarde typy :D

jazza: pewnie tak, organizm upomina się o swoje :) To nie mam wyjścia - muszę mu dostarczyć to czego chce :D:D:D A ja mam nadzieje, że to nie jest przemęczenie ;)

lux: czyli udany poranek :) Dzieciaczki grzeczne :) A idziesz jeszcze dzisiaj do dzieci czy reszta dnia wolna?

misia: nie ma co sobie wyrzucać, że się wcześniej człowiek nie zdecydował na dziecko. W życiu różnie bywa i nigdy nie wiemy jaki scenariusz jest dla nas dobry. Pomyśl, że udało się z kręgosłupem, a teraz uda się z serduchem. Twoje zdrowie najważniejsze, zdrowa ty to zdrowy bobas :) To raptem chwila i w końcu będziesz mamą. Uda się. Trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość. Tulam.

U mnie 7dc, podbrzusze już działa. Coś mi chyba zaszkodziło, bo żołądek i jelita mi zwariowały :/ Jak ja dawno biegunki nie miałam :| Coś mi się wydaje, że to przez młodą marchewkę na którą się skusiłam ostatnio na bazarku. Tak ładnie wyglądała, że kupiłam. Pewnie pędzona na czymś i mi zaszkodziło...

Udanego dnia dziewczyny! ;)

reklama
czesc laski,ale sie zakrecilam nie wiem po jakiemu czytalam i widzialam test ze to Lux jest nie Limonki,wybaczcie kobietki,myslenie mi sie wczoraj wylaczylo.a moze to znak dla was :))):-)
Witam nowe koleżanki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry