Dita_333
Moderatorka
Ale naskrobałyście
Super
Limonka
Jak zaczme się starać, to tak - będzie 7 cykl
Po prostu podniosłaś mnie na duchu, bo czasami mam wrażenie, że zachodzi się do 3cyklu, a później to już przepaść...A tak...
:-)
Dla każdej z nas jest nadzieja
A termin porodu masz bajkowy
Cytrynowa
Ja odstawiłam anty w lipcu, 2 m-ce odczekaliśmy i zaczęliśmy starania.. Kiedyś miałam 28dni jak w zegarku @, a teraz tak 25-27 (raz zdarzyło się 28).. Nie jest źle, ale jednak nie wiem czy będzie krótszy cykl, czy dłuższy...Ech..
Jednak myślę, że to bardziej u mnie to, że mi się zmieniło po porodzie,a nie po anty. Bo anty zaczęłam brać chyba m-c po połogu, wiec nie wiem jakie miałabym cykle, gdybym nie brała tabsów - może właśnie takie jak teraz...
Misia
Ja tylko kwas foliowy i czasami łyknę magnez +b6, i od przyszłego cyklu może wiesiołek
Fruzka
Bardzo Ci współczuję -tego co musisz przechodzić w związku z chorobą synka
jesteś dzielna babka i dasz radę

Karola
To norma
Też tak miewam - jak @ jest to dochodzę do siebie, później pełna nadziei, że to TEN cykl, później przekonanie, że się udało i na parę dni przed @ przekonanie, że jednak nie
i tak w koło Macieju..A przecież II kreski możesz zobaczyć nawet jak będziesz myślała, że się nie udało - co to za zaskoczenie wtedy! Jakie szczęście!

Oby to nie grypa Cię rozkładała! Może przesilenie wiosenne?
Haruna
Tulam..... :-(
Monisia
A na kiedy termin @ masz? Bo jak jesteś po terminie a @ nie ma...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jazza
A Tobie jak dzionek mija? Pracownicy poustawiani po katach?
Julia
A jak Twoje gardło? lepiej czy całkiem straciłaś głos?
ja zaraz do domku, obiadek i podwórko +spacer
A dziś taka zakręcona jestem, że jak facet wychodził z naszego pokoju to zamiast do widzenia powiedziałam mu..dzień dobry
jak wyszedł prawie ze śmiechu się posikałam 

Limonka
Jak zaczme się starać, to tak - będzie 7 cykl
:-)
Dla każdej z nas jest nadziejaA termin porodu masz bajkowy
Cytrynowa
Ja odstawiłam anty w lipcu, 2 m-ce odczekaliśmy i zaczęliśmy starania.. Kiedyś miałam 28dni jak w zegarku @, a teraz tak 25-27 (raz zdarzyło się 28).. Nie jest źle, ale jednak nie wiem czy będzie krótszy cykl, czy dłuższy...Ech..
Jednak myślę, że to bardziej u mnie to, że mi się zmieniło po porodzie,a nie po anty. Bo anty zaczęłam brać chyba m-c po połogu, wiec nie wiem jakie miałabym cykle, gdybym nie brała tabsów - może właśnie takie jak teraz...

Misia
Ja tylko kwas foliowy i czasami łyknę magnez +b6, i od przyszłego cyklu może wiesiołek
Fruzka
Bardzo Ci współczuję -tego co musisz przechodzić w związku z chorobą synka

Karola
To norma
i tak w koło Macieju..A przecież II kreski możesz zobaczyć nawet jak będziesz myślała, że się nie udało - co to za zaskoczenie wtedy! Jakie szczęście!

Oby to nie grypa Cię rozkładała! Może przesilenie wiosenne?
Haruna
Tulam..... :-(
Monisia
A na kiedy termin @ masz? Bo jak jesteś po terminie a @ nie ma...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Jazza
A Tobie jak dzionek mija? Pracownicy poustawiani po katach?

Julia
A jak Twoje gardło? lepiej czy całkiem straciłaś głos?

ja zaraz do domku, obiadek i podwórko +spacer
A dziś taka zakręcona jestem, że jak facet wychodził z naszego pokoju to zamiast do widzenia powiedziałam mu..dzień dobry
jak wyszedł prawie ze śmiechu się posikałam