• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ale naskrobałyście:) Super:)

Limonka
Jak zaczme się starać, to tak - będzie 7 cykl:) Po prostu podniosłaś mnie na duchu, bo czasami mam wrażenie, że zachodzi się do 3cyklu, a później to już przepaść...A tak...:-D:-):happy: Dla każdej z nas jest nadzieja:)
A termin porodu masz bajkowy:)

Cytrynowa
Ja odstawiłam anty w lipcu, 2 m-ce odczekaliśmy i zaczęliśmy starania.. Kiedyś miałam 28dni jak w zegarku @, a teraz tak 25-27 (raz zdarzyło się 28).. Nie jest źle, ale jednak nie wiem czy będzie krótszy cykl, czy dłuższy...Ech..
Jednak myślę, że to bardziej u mnie to, że mi się zmieniło po porodzie,a nie po anty. Bo anty zaczęłam brać chyba m-c po połogu, wiec nie wiem jakie miałabym cykle, gdybym nie brała tabsów - może właśnie takie jak teraz...:confused:

Misia
Ja tylko kwas foliowy i czasami łyknę magnez +b6, i od przyszłego cyklu może wiesiołek:)

Fruzka
Bardzo Ci współczuję -tego co musisz przechodzić w związku z chorobą synka:( jesteś dzielna babka i dasz radę:):happy:

Karola
To norma:) Też tak miewam - jak @ jest to dochodzę do siebie, później pełna nadziei, że to TEN cykl, później przekonanie, że się udało i na parę dni przed @ przekonanie, że jednak nie:baffled: i tak w koło Macieju..A przecież II kreski możesz zobaczyć nawet jak będziesz myślała, że się nie udało - co to za zaskoczenie wtedy! Jakie szczęście!:tak::-D
Oby to nie grypa Cię rozkładała! Może przesilenie wiosenne?

Haruna

Tulam..... :-(

Monisia
A na kiedy termin @ masz? Bo jak jesteś po terminie a @ nie ma...:-D:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jazza
A Tobie jak dzionek mija? Pracownicy poustawiani po katach?:-p

Julia
A jak Twoje gardło? lepiej czy całkiem straciłaś głos?:confused:

ja zaraz do domku, obiadek i podwórko +spacer:)
A dziś taka zakręcona jestem, że jak facet wychodził z naszego pokoju to zamiast do widzenia powiedziałam mu..dzień dobry:rofl2: jak wyszedł prawie ze śmiechu się posikałam :-D:-p:tak:

reklama
Część dziewczyny. Dołączam do wiosennych staraczek :) Pierwszy cykl starań okazał się fatalny i po 40 dniach dostałam @. Teraz kolejny termin niechcianej @ to 02.05więc proszę trzymać kciuki. Jeszcze was nie znam, ale wszystkim szczerze życzę powodzenia w staraniach :)

Witam nowe osobki;-)

Dziewczyny mialam wam pisac ze padla mi apka w tel BB :/

Jugoslawa no glos dzis gorzej i sama wogole sie nieciekawie czuje:/
wiec za chwile sie wybieram do lekarza...

Limonka mega gratuluje!!!

Oj wspolczuje problemow z sercem:-(

Pozniej sie odezwe przed snem.

Ale naskrobałyście:) Super:)

Limonka
Jak zaczme się starać, to tak - będzie 7 cykl:) Po prostu podniosłaś mnie na duchu, bo czasami mam wrażenie, że zachodzi się do 3cyklu, a później to już przepaść...A tak...:-D:-):happy: Dla każdej z nas jest nadzieja:)
A termin porodu masz bajkowy:)

Cytrynowa
Ja odstawiłam anty w lipcu, 2 m-ce odczekaliśmy i zaczęliśmy starania.. Kiedyś miałam 28dni jak w zegarku @, a teraz tak 25-27 (raz zdarzyło się 28).. Nie jest źle, ale jednak nie wiem czy będzie krótszy cykl, czy dłuższy...Ech..
Jednak myślę, że to bardziej u mnie to, że mi się zmieniło po porodzie,a nie po anty. Bo anty zaczęłam brać chyba m-c po połogu, wiec nie wiem jakie miałabym cykle, gdybym nie brała tabsów - może właśnie takie jak teraz...:confused:

Tylko u mnie drugi cykl po tabletkach mial 75 dni. Teraz mam 3 cykl po odstawieniu i wcale lepiej się nie zapowiada.

Ja również witam nowe staraczki ...

Czekam na mlodego .... i pomimo pieknej pogody i 20stopni ... głowa mnie tak dzisiaj trzaska ze nie ujade za chwile ....

Poczytam co u was

Uwielbiam, jak wejde na forum, patrze a tu tyle do nadrobienia:) Poprostu życie tutaj tętni,a ja się od was uzależniłam. No nie ma siły musze tu zajrzeć choćby nie wiem co:)

Witaj Kamcia:) Widze termin na majówke. Kciukam, żeby było dobrze:)

Cytrynowa, ja nie brałam wcześniej anty i nie moge ci pomóc w tym temacie. Zawsze się jakoś pilnowaliśmy. Zresztą mój M zawsze twierdził, że lepiej się pilnować niż rozregulować organizm tabsami. Jak narazie udawało się nam to, a teraz kicha. 7 miesięcy zero zabezpieczeń i 8 cykl starań na tapecie;/ Ale cykle miałam zazwyczaj regularne 26-28 dni.

Lux, trzymam kciuki, żeby to było to&&& Zacznijcie dziewczyny dobrą passe. Najpierw Limonka, teraz ty:)

Julcia, to jedziemy na tym samym wózku, bo ja za chwile też strace głos. Narazie nafaszerowałam się neo-anginem i rutinoscorbinem. DO pracy zakupiłam jeszcze Halls, bo może nie są lekiem, ale pomagają na gardziełko i można je brać cały czas:) Zdrowiej kochana:*

Edita, no właśnie tak to jest z tym nastawieniem, ale jak to mówimy "dopóki nie ma @ jest nadzieja", a ja mam jeszcze równo tydzień czasu, więc wszystko przede mną. Jedyny minus jest taki, że dobija mnie perspektywa 9 cs... Zaczyna mnie to wszystko coraz bardziej martwić, a ostatnio mocno odpuściłam i staram się nie zaprzątać głowy staraniami:)

moniusia, wiem jak to jest. Sama bym już zatestowała, chociaż wiem, że jeszcze nic nie wyjdzie;p

reklama
Karola trzymam za slowo kochana, trzymaj sie tam zdrowo:tak:

Jugoslawa z ta chemia w zywnosci to z roku na rok gorzej, bo wszyscy chca miec lepsze i piekniejsze plony, dlatego chemii idzie wiecej, a my to potem jemy i chorujemy:tak:

Edita z dzionek mija pracowicie, wszyscy poustawiani odpowiednio, ale zapewne co sobie mysla o mnie to sobie mysla, bo wymagajaca jestem i dbam o szczegoly, wiec nikomu nie zazdroszcze takiej upiorenej baby jak ja hehe. Milego popoludnia z synkiem i spacerku:-)

Lux i niech bedzie cisza z @, niech nie przychodzi:tak:

Kamcia witaj:-)

Julia ojej zdrowka kochana:tak:

U nas dzis takie cisnienie niskie, ze porazka normalnie i pochmurno, wiec jestem za tym, aby mnei ktos podlaczyl do kroplowki z kofeina :-D. dzis kofeina sprawila, ze pobudzona jestem jak szalona hehehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry