• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

skasowalo mi cala odpowiedz wiec pisze od nowa witam nowe kolezanki☺ limonka gratuluje☺
misia ja planuje od maja brac inofem
fruzka wspolczuje choroby synka
karola my to weteranki juz jestesmy przecieramy szlaki☺ przez te wachania nastrojow wyladuje w wariatkowie☺ julia holsy na gardlo sa najlepsze bo mozna je brac w duzych ilosciach
padam z nog do jutra buzka pa

Ostatnia edycja:
reklama
doczytuje was powoli.Aniu ja chce do Ciebie 20stopni fajnie u mnie zaledwie 7st.Edita musze byc nie mam wyjscia,bo kto moze byc silniejszy niz mama?jestem dumna z siebie do dalam rade ze wszystkim przeszlam sama bez pomocy rodziny bo ja odrzucalam,ale jak zostawilam ojca mlodego to uslyszalam jak i od swojej tak i od jego rodziny ze nie dam rady.a aaaaa dalam,teraz lipa bo od wrzesnia pracy zanlesc nie moge a tak tyle lat pracowalam,to prywatnie to w szpitalu.bo z zawodu jestem opiekunem medycznym i nie wyobrazam siebie np w sklepie bo pijakow bym chyba zajeb.......dola mam z kalendarzyka plodnych wychodzi ze dzis albo jutro jest owulka.:no: Lux nie moge wyjsc w Twoje zaproszenie kuzwa neta mam tak szybkiego jak przejechany slimak buuuu

piszecie ze sadzilyscie ze hop i fasolka bedzie,tez tak myslalam zwlaszcza ze moj Dominik to wpadka nawet wiem kiedy heh,a tu chcemy i dupaaaa teraz cykl poszedl w pindubo R nie ma i zaczynam sie zastanawiac czy jest sens pakowac sie w dzidziusia kiedy moj ma 8lat juz..nie zlapia ani wiezi dzieci ani nic......i co najwazniejsze moj twerdzi ze mnie zawodzi bo jak widac moge miec dzieci,w lutym przeszlam badania i nic sie nie zmienilo hormony ok jajniki tez.wiec o co kaman???wybacznie musialam sie pozalic,bo dola zlapalam

Fruzka moj syn w wieku twojego ;-) ... a nie myslalas o swojej działalności ? Moze jakas dotacja z uni ?jakas prywatna opiekunka medyczna albo co ?zawsze można cos pomyslec ;-) .... na nas możesz liczyć, prawda dziewcYnki ? ;-)
A co do ciazy ... niestety nie takie to proste .... jak się chce to pod gorke .... przynajmniej w moim przypadku to dziala tak właśnie .... tez robilam badania i gin twierdzi że ze mną wszystko ok .... ehh ... musimy myslec pozytywnie .... ja to juz więcej mam wątpliwości niz nadziei ale wam kibicuje ....a ze mi nie wychodzi to postanowilam zrobić cos dla siebie ....

No więc ide się regenerowac ... dobranoc

Edita ok. opatentuje mój pomysl z kroplowka hehe:-D

Gosia zdrowka dla corci:tak:

Jugoslawa nie rowno się czekolada podzielila mowisz kochana, oj tam, ze nie rowne czescie, bo sprawiedliwie to nie znaczy po rowno, z reszta gorzka czekolada to prawie jak wafle ryzowe:-D. Kciuki za jutrzejsza wizyte.U na stez slonce wyszlo dopiero pod koniec dnia

Haruna będzie dobrze, zobaczysz, nie jest latwo czekac na cud, ale wiem, ze warto, my tez z moim M marzymy o stworzeniu prawdziwej rodziny, bo oboje mielismy ciezkie dzieciństwo, a wczesniej nieudane związki, ale teraz może być tylko lepiej;-)

Anula oj ja odczuwam to ciśnienie od początku tygodnia, normalnie daje w kosc, gdyby nie kawa to bylabym jak totalne zombie;-)

Anulka zdrowka dla wszystkich:tak:. A co do staran to niestety tak już jest, ze jak się nie planuje to jest niewiadomo kiedy, a jak planujesz to ciezko wszystko przychodzi. Wkurzaja mnie komentarze, ze zajscie w ciaze jest proste, wystarczy pojsc z facetem do lozka… no niestety to nie tak banalnie proste jak niektórzy twierdza

Cytrynowa ja tez proponuje pojsc do gina, bo te cykle sa strasznie dlugie, ja kiedys tez bralam tabsy i biorac je zaszlam w ciaze, tabsy i strata ciazy sprawily, ze wszystko się rozregulowalo, ale po jakims czasie wróciło do normy;-)

Julia zdrowiej kochana;-)

Fruzka silna kobietka z Ciebie, zobaczysz dasz rade i spełni się Wasze marzenie, a dziecizlapia kontakt, a male będzie mialo starszego brata, który tez będzie Ci pomagal i opiekowal się rodzenstwem:tak:

Dobranoc:-)

witam sie z rana o 9 mam dentystke buuu ale najpierw przelece sie do starostwa moze jest jakies miejsce dla mnie takto juz jest zajsc w ciaze to nie taka latwa sprawa nie wierze ze sa wpadki to nie mozliwe tak z jednego razu ale cycki do przodu trzeba w koncu to zycie jakos przezyc☺

Witam się porannie, od 7 czytam co napisałyście :)

Cytrynowa-czekam dopiero niecałe dwa miesiące na odpowiedź ze szpitala, dziwne te Twoje cykle naprawde

Kamcia-witaj

Julcia, Karola jak gardło dzisiaj?

Małgorzata- wspólczuje szpitala w domu a już angina to masakra

Jugosława-podziwiam ludzi którzy potrafią skończyć czekoladę po kawałku ja mogę skończyć dopiero po tabliczce, podobnie z ptasim mleczkiem kończę jak skończę poziom :zawstydzona/y: dlatego nie kupuje za często

Edita-trafiłaś w sedno z tymi anty, tyle lat człowiek bierze jak przeoczy jedną to stres, a tu widać nie jest tak hop-siup z tą ciążą

Fruzka- kopnij doła i do przodu, będzie dobrze, silna z Ciebie kobieta

U mnie wczoraj masakra z samopoczuciem, ale to może trochę z pogody? Mąż mnie wziął na zakupy żebym się lepiej poczuła, ale nie miałam siły nawet oglądać to się poddał i po kolacji na mieście (tex-mex-uwielbiam) wróciliśmy do domku i oglądaliśmy vikingów. Dzisiaj trochę lepiej.

Miłego dnia wszystkim życzę

reklama
Hej hej:)

Lux, testujesz?? Czekam na fotkę :tak:
I mocno kciukam!

Julia
Mówisz idziesz spać, bo mąż woła?:confused::-D No chyba jak woła...to nie spać:happy::rofl2::-p
Zdrówka dla Ciebie, żeby tabletki szybko zadziałały!:tak:

Fruzka, Anula
Różnice między rodzeństwem bywają bardzo rożne, ważne, żeby mieli siebie nawzajem i się wspierali i szanowali:)

Jazza
Zaszłaś w ciążę biorąc tabsy??? :confused::baffled::szok:
Ale jak? Zapomniałaś jakiejś tabletki?
Jestem w szoku....

Luśka
Wpadki się zdarzają. Ja z Młodym "wpadłam" albo w dnie teoretycznie niepłodne s.przerywanym, albo płodne z zabezpieczeniem...:confused: Że tak powiem- Jaś miał wielką siłę przebicia:) Po prostu musiał być naszym dzieckiem - tak nam było pisane:tak: tak jak każdej z nas jest pisane teraz zajść w ciąże - jedne już kwietniu , jedne może za m-c albo dwa - ale w ciąży będziemy WSZYSTKIE!!!!!!!:tak::-D
Powodzenia na rozmowie w starostwie!:-D

Misia
Kochany mąż:) Zabrał Cię na zakupy na poprawę nastroju:tak: Już go lubię:)
A jak nastrój dzisiaj?

Ja miałam kiepską noc...Coś Młody strasznie płakał w nocy, że go stopka boli... Ale tak zawodził, że chciałam się położyć obok niego i też płakać..Masowałam mu stopę na zmianę z mężem, dałam lek przeciwbólowy i zasnął w końcu. Stawiam na skurcz albo przeczytałam w necie o bólach wzrostowych więc może jeszcze ewentualnie to..Tym bardziej, że ulgę przynosił mu masaż i dotyk go nie bolał...Ach...
Będę go obserwować.
A poza tym zapowiadają zimny weeekend :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry