Edita ok. opatentuje mój pomysl z kroplowka hehe
Gosia zdrowka dla corci
Jugoslawa nie rowno się czekolada podzielila mowisz kochana, oj tam, ze nie rowne czescie, bo sprawiedliwie to nie znaczy po rowno, z reszta gorzka czekolada to prawie jak wafle ryzowe

. Kciuki za jutrzejsza wizyte.U na stez slonce wyszlo dopiero pod koniec dnia
Haruna będzie dobrze, zobaczysz, nie jest latwo czekac na cud, ale wiem, ze warto, my tez z moim M marzymy o stworzeniu prawdziwej rodziny, bo oboje mielismy ciezkie dzieciństwo, a wczesniej nieudane związki, ale teraz może być tylko lepiej;-)
Anula oj ja odczuwam to ciśnienie od początku tygodnia, normalnie daje w kosc, gdyby nie kawa to bylabym jak totalne zombie;-)
Anulka zdrowka dla wszystkich

. A co do staran to niestety tak już jest, ze jak się nie planuje to jest niewiadomo kiedy, a jak planujesz to ciezko wszystko przychodzi. Wkurzaja mnie komentarze, ze zajscie w ciaze jest proste, wystarczy pojsc z facetem do lozka… no niestety to nie tak banalnie proste jak niektórzy twierdza
Cytrynowa ja tez proponuje pojsc do gina, bo te cykle sa strasznie dlugie, ja kiedys tez bralam tabsy i biorac je zaszlam w ciaze, tabsy i strata ciazy sprawily, ze wszystko się rozregulowalo, ale po jakims czasie wróciło do normy;-)
Julia zdrowiej kochana;-)
Fruzka silna kobietka z Ciebie, zobaczysz dasz rade i spełni się Wasze marzenie, a dziecizlapia kontakt, a male będzie mialo starszego brata, który tez będzie Ci pomagal i opiekowal się rodzenstwem
Dobranoc:-)