Hej kochane:-)
Kamcia trzymam kciuki, aby Wam sie szybko udalo, zobaczysz bedzie dobrze
Jugoslawa oj uwielbiam zakupy hihi, mowisz o takiej narzutce na kostium przewiazywanej na biodrach? Sexy sa

. Uda nam sie wszystkim kochana predzej czy pozniej nasze tematy zmienia sie na i bedziemy mowic o zupkach, kolkach i naszych pociechach;-). A Twoj maz ma racje na wiosne zolnierzyki sa pobudzone i gotowe do boju, zaopatrzyly sie w nowe narzedzie i radary i nic im na drodze nie stoi i beda szturmem brac komorke hehe.
Kciuki za wyniki badan kochana, aby anemii nie wykazaly
Misia ja tez pracuje w wawie hihi;-), mieszkam pod, ale pracuje w stolicy, po ktorej stronie Wisly pracujesz?
Fruzka oj kochana zmeczony byl, wiec wybaczyc trzeba, mi tez sie zdarzalo zasnac przed albo jak czekalam jak przyjdzie z kapieli;-). Zobaczysz odpocznie to bedzie zupelnie inny facet
Luska ja mam dwie osemki i czasem sie odzywaja, ale ze jednego bolu sie boje, a minowicie u dentysty to boje sie je usunac, jesli ktos chce mnie szantazowac to moze to robic na krzesle dentystycznym i dentysty, normalnie wszystko wtedy wyspiewam i do wszystkiegoi sie przyznam nawet jak tego nie zorbilam hehe;-)
Edita kochana sklepy online kusza kusza promocjami hehe, tyle fajnych rzeczy mozna znalezc, wiec Cie tlyko ostrzegam hehe

. Oj marcepan to i ja uwielbiam i nie tylko hehe

. A synkowi niech przejda te bole, domyslam sie, ze lubi biegac, jezdzic, ale taka aktywnosc to dobra aktywnosc. Ladnie zaszalalas z jedzonkiem, frytki to i z amna chodza, obowiazkowo z ketchupem haha
Misia Twoj maz 5500??? I urodzony sn??? Ja ztego co pamietam yto jakies 3600 wazylam, ale musialabym sprawdzic.chce rodzic naturalnie i mam nadziejej, ze moje male nie bedzie za duze jak juz przyjdzie na to czas;-)
Monusia super wiesci kochana i oby bylo tylko lepiej, zobaczysz uda sie szybciej niz myslisz, ale fajnie:-)
Tej pogody nie chce mi sie juz komentowac ehh..Niby slonce co chwile sie pokazuje, ale chlodno, a mamy polowe kwietnia i sie pytam gdzie ta wiosna. No ale wczoraj smialismy, ze patrzac ostatnio na pogoe to ostatnio mielismy zalamanie pogody, bo przez jakies dwa dni bylo okolo 20 stopni, a teraz znowu zimno, wiec po staremu i wszystko wrocilo do normy hehe;-). Porazka

. przemrazlam juz tak, z ebardziej nie mozna

I to cisnienie jakies takie niskie, no ale nic to kawe juz druga zapodalam i do przodu;-)
Milego dzionka :-)