Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie.Moniusia ze smiechu lzy w oczach mialam antygwalty sparpetki hahaahahha,ja na nie jedno razowki mowie.ja tez dluzsza bluzka albo tunika i hop na samolot.ja mam kobiete gin.mnie juz na maksa rozlozylo...dodatkowo jajniki mnie bola buuuuu...

, mnie naszla ochota na rurki z ciasta francuskiego z kremem, ale takie jakie jadlam w kazimierzu dolnym hehe
, maja tam taka fajna piekarnio-restauracje i oprocz kulebiakow i cebularzy (ktory ubostwiam) maja przepyszne rurki z kremem ehhhh no co wymagajaca jestem hahaha. No i jak napisalas o pierogach z kapusta i grzybami to mnie naszla na nie ochota z barszczykiem czerwonym.. hmmm chyba wiem co bedzie jutro u nas w domu na obiad, barszczyk zrobie sama, a pierogi kupie w delikatesach, bo mam takie miejsce gdzie kupuje pyszne, zrobilabym sama, ale innym razem, jutro beda kupne mniam, juz mi slinka leci hehe

;-)

uroki mieszkania na wsi... 
:-) A później w pracy zastępstwa na czas letni..ech, na razie lepiej o tym nie myśleć:-)
Rurki z kremem też lubię, mniam!
Dzięki za życzenia, a ten Simpson to mi przypomniał jak ostatnio byłam na spacerze dwa dni temu - ja: adidasy, dżinsy, bluzka i kurtka typu softshell, Młody mój podobnie. Idziemy sobie, a tu z boku domu pan wychodzi: adidasy, skarpetki, koszula w kratę sportowa krótki rękaw, spodenki do kolan!, w ręku czteropak piwa, przed sobą brzuch prawdopodobnie przez to co niósł właśnie - był jaki był, jak na prawdziwego piwosza przystało, ale do czego dążę....Najbardziej mi się rzuciły w oczy te nogi...Bo kurka sobie myślę: jak ktoś, kto widać od kwietnia do zapewne września, nosi krótkie spodenki - może mieć tak białe nogi jak mąką???????? No jak????? Przeciez nosi te krótkie spodenki już odkąd zimno jak ch..j jest więc musi się opalić już w maju?? A te nogi wyglądały jak 10lat słońca nie widziały...

Tak mnie naszło refleksyjnie 
Bo ten Simpson no kropka w kropkę ten pan 
:-(
:-)
Dobre
Może moja pipula gruboskórna jest
Misia
Dziękuje
Dobrze by było jakbym dzisiaj albo posprzątała, albo ciasto zrobiła, a najlepiej to i toWątpię czy się uda, ale spróbuję
Może Młody z ojcem wyjdzie na chwilę...tak by było najlepiej, ale nie wiem czy sobie nie zaplanował czegoś na dzisiaj..Cóż, najwyżej zmieni plany
Wiesz, że nigdy nie byłam na meczu hokeja?uroki mieszkania na wsi...
Jugosława
Niedługo majówka, a później wyczekiwanie do czerwca i urlopu:-) A później w pracy zastępstwa na czas letni..ech, na razie lepiej o tym nie myśleć:-)
Jazza
Ja też mam takie kupne-domowe pierogi, i jeszcze dowożą nam do pracy, heheCzasami robię, a czasami mam gotowiznę, a co!
Rurki z kremem też lubię, mniam!
Dzięki za życzenia, a ten Simpson to mi przypomniał jak ostatnio byłam na spacerze dwa dni temu - ja: adidasy, dżinsy, bluzka i kurtka typu softshell, Młody mój podobnie. Idziemy sobie, a tu z boku domu pan wychodzi: adidasy, skarpetki, koszula w kratę sportowa krótki rękaw, spodenki do kolan!, w ręku czteropak piwa, przed sobą brzuch prawdopodobnie przez to co niósł właśnie - był jaki był, jak na prawdziwego piwosza przystało, ale do czego dążę....Najbardziej mi się rzuciły w oczy te nogi...Bo kurka sobie myślę: jak ktoś, kto widać od kwietnia do zapewne września, nosi krótkie spodenki - może mieć tak białe nogi jak mąką???????? No jak????? Przeciez nosi te krótkie spodenki już odkąd zimno jak ch..j jest więc musi się opalić już w maju?? A te nogi wyglądały jak 10lat słońca nie widziały...
Tak mnie naszło refleksyjnie
Bo ten Simpson no kropka w kropkę ten pan
Cytrynowa
Ale wstyd, jak kobiety noszą, a facet nie... Ja pierniczę,,, Wstydziłby się:-(
Fruzka
Cipognioty?:-)
Dobre
A mnie akurat legginsy nie gniotą, wygodne sąMoże moja pipula gruboskórna jest
Karola
Przykro mi...:-(
A jak brałaś wiesiołka? Do owulki tylko czy cały m-c?