cytrynowa_
Fanka BB :)
Edita tylko on nie widzi ze to ty wstyd. I nic sobie nie robi że kierowcy w twarz mu sie smieja. Widac taka natura.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak wybuchlam smiechem ktory przypominal chyba ryk ze az zajrzeli do mego biura czy wszytsko w porzadku

, sobie z napisem "jestem dobra w lozka potrafi spac godzinami" i "ile rzeczy nalezy miec w dupie to sie w glowie nie miesci" oraz :gdybym ciagle byla mila byloby nudno, musisz mi wierzyc na slowo" oraz "jestem taka osoiba, z egry sie urodzilam diabel w piekle krzyknal cholera konkurencja" a dla mojego M "po co mi internet skoro moja zona wie wszystko "

Ludu, mi to w pracy jak czasami dźwigałam ciężkie segregatory to chłopaki (takie chłopaki od 30do 55lat
) wyrywali je mi z rąk, żebym nie dźwigała... Masakr,a, ale palant!

hhe, ja sobie myślę, że może on tylko z domu, po to piwko wyszedł, bo ma blisko - taki sport - "chodzenie do sklepu po piwo" i dlatego był tak ubrany..Bo raz, że sportowo
a dwa, że w domu tak siedzi cały czas, to szkoda czasu na przebranie.. 

Ombre, mówisz? kurka, mi to ogólnie jakaś maź na głowę by się przydała, bo siwy odrost straszy... ;-)A ścinasz troszkę? 

. A z ta checia do pracy to tak juz jest zwlaszcza jak za oknem piekna pogoda, ale juz 13 wiec fajrant coraz blizej hehe

Ciężko mi było zwłaszcza, że moja ciocia ma podobny termin porodu do mojego a siostra od męża zaszła w ciążę od razu jak ja poroniłam (dopiero w 3 miesiącu dowiedziałam się bo wszyscy robili przede mną tajemnicę). Cały czas myślę jaki duży miałabym już brzuch, liczyła bym kopniaki i żyła z myślą, że za miesiąc Emilka miała by rodzeństwo. To w jakim jesteś stanie jest całkiem naturalne. To jest połączenie żalu, szalejących hormonów i wszechobecnego szczęścia. Podobno rozmowa z psychologiem jest zalecana. Najważniejsze, żebyś nie została z tym sama. Ja mam przynajmniej 3 koleżanki które poroniły pierwszą ciążę a następną urodziły zdrowe dzieciaczki (jedna nawet bliźniaki). Także głowa do góry bo jeszcze wszystko przed tobą.