• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej

Moniusia kochana chyba urlop by ci dobrze zrobil...Kochana trzeba byc sobrej mysli! Ja wierze ze jeszcze wszystko sie ulozy jak ty Sobie zyczycie;-)

Nusia takie krotkie cykle? Bylas z tym u gina? Jesli nie polecam wizyte...gratulacje dla siostry;-)

Jugoslawa wlasnie wrocilam, mega zmeczona i zmarznieta:-( na domku zimno miala:-(

Aliszia ja 2 tyg. Temu zrobilam biszkopt z truskawkami i galaretka;-)

Nic kovhana uciekam spac!!!

reklama
Nie odzywalam sie wczoraj, bo maz mial wolne, dzis tez ma :-)
Bylismy z malym na rowerze wczoraj, potem u meza na meczu, wieczorem znajomi byli :-) jestem niewyspana ale co tam ;-)
Dzis idziemy do kolezanki kilka blokow dalej, bo sie wprowadzila. Moze tez jakis rower :-)
Milej niedzieli!

Jugoslawa dziekuje:-)
Julia wybieram sie do gin pod koniec miesiaca
madziolina no to milo spedzilas wczoraj dzien:-)
Ja dzis pojade do siostry jesli nie bedzie wypisana ze szpitala.

hej, ja niedawno wstalam :biggrin2: ide zaszykowac se wszystko na obiadek, dzis mintaj w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczane i surowka :-D potem mamy w planach dwa dlugie spacerki​

Hej dziewczyny,

julia: mam nadzieję, że się rozgrzałaś przez noc i nie czujesz się już przemarznięta. Ja to czasem jak zmarznę to przez kilka dni nie mogę dojść do siebie :|

madziolina: fajnie spędziliście czas. Jak tak rodzinka w komplecie to inaczej zupełnie czas płynie :) Udanego spotkania z koleżanką :)

lux: oooo mintaj dzisiaj u ciebie króluje ;) Mniam. Udanych spacerów życzę :)

My dzisiaj mamy pieczone ziemniaczki, surówkę colesław i kotlecika schabowego. TŻ zarządzał dzisiaj mocno mięsnego obiadu to będzie miał solidny kawał mięcha ;) Jak pogoda pozwoli to będą rowerki, albo spacerek...Walczę trochę z katarem, bo lekko mnie zawiało ostatnio. Zrobię po południu inhalacje i powinno przejść.

Udanej niedzieli ;)

Hej dziewczyny,

julia: mam nadzieję, że się rozgrzałaś przez noc i nie czujesz się już przemarznięta. Ja to czasem jak zmarznę to przez kilka dni nie mogę dojść do siebie :|

madziolina: fajnie spędziliście czas. Jak tak rodzinka w komplecie to inaczej zupełnie czas płynie :) Udanego spotkania z koleżanką :)

My dzisiaj mamy pieczone ziemniaczki, surówkę colesław i kotlecika schabowego. TŻ zarządzał dzisiaj mocno mięsnego obiadu to będzie miał solidny kawał mięcha ;) Jak pogoda pozwoli to będą rowerki, albo spacerek...Walczę trochę z katarem, bo lekko mnie zawiało ostatnio. Zrobię po południu inhalacje i powinno przejść.

Udanej niedzieli ;)

Moj tez za miesem najlepiej jak by codzie nie na obiad bylo.oby katar szybko przeszedl:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

mam trochę zabiegany weekend, więc mało przy kompie siedzę.

fruzka: spróbujcie znaleźć okoliczności sprzyjające wspólnym wyjściom tylko we dwoje...jednak to jest bardzo istotne. Kiedy coś nie gra w związku bardzo łatwo jest się zgubić w tym wszystkim. Sama kiedyś to przeżywałam, tylko byłam po drugiej stronie...Jak tylko zauważyłam, że kolega z pracy staje mi się bliższy niż powinien zapaliło mi się czerwone światło, że coś nie tak jest w moim związku. Nie wszyscy się zatrzymują w tym momencie i czasem może być za późno. Zawalczyliśmy i przetrwaliśmy. Wszystko niestety wymaga pracy...a monotonnia i zabieganie potrafi zabić nawet najbardziej gorące uczucie :( Trzymaj się i powodzenia. To jest trudne, ale do przejścia. Współczuję tego ostrego bólu jajników ;/

julia: trochę ci się wydłużył ten cykl :| Mam nadzieję, że lekarz się pomylił :D Poza tym nie zawsze na usg widać, że owu mogła być, więc zawsze jest nadzieja. Udanego spotkania z koleżanką :) &&&&&&&&&& mam mocno zaciśnięte :)

lux: mhmmm galaretka z truskawkami :D Rozpusta :D Udało się wam w ogrodzie cos porobić?

aliszia: o u ciebie jeszcze pyszniej! Biszkopcik :D Pychotka! Mi ostatnio chodzi po głowie rolada z truskawkami i kremem :D

moniusia: kochana, ty chyba potrzebujesz urlopu, wyjazdu gdzieś, gdzie chociaz na chwilę będziesz mogła pomyśleć o czymś innym. Nie można się tak zamęczać :( Wiem, że to trudne, ale trzeba się wziąć w garśc. Masz ogromne wsparcie swojego faceta, więc trzymaj się kochana i nie daj sie zwariować. Razem da się dużo pokonać. I nie obawiaj się prosić o profesjonalną pomoc. Wychodzenie z ewentualnej depresji jest ciężkie, a ona szybko może się pojawić. Co do bólu brzucha po clo, to ja przy 1 czy 2 cyklu z lekiem miałam dosyć ostre bóle tam na dole. Czułam się taka wydęta i czułam takie rozpieranie...Może po prostu umów się do gin. Kiedy masz wizytę?

nusia: gratulacje dla siostry :)

Wreszcie trochę weekendowego relaksu podłapałam. Szybko mi zleciał dzisiejszy dzień. Pogoda trochę kiepska, ciśnienie niskie i głowa trochę pobolewała. Teraz już jest dobrze.

Spokojnej nocy laski :)

ogrod gotowy, nasiona zasiane :-)

Hej dziewczyny,

Udanej niedzieli ;)

lubie rybki, sa zdrowe :-)

reklama
Halo

U nas pogoda straszna:/ zimno jak niewiem co!!! Wiatr wieje...

Ja jeszcze troche i do pracy wiec szybko dokoncze obiad i sie szykuje:/

Jugoslawa tak po paru godzinach sie rozgrzalam! A ciezko bylo!

A temp mi dzis spadla wiec jutro lub pojutrze @!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry