• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Siedzę dzisiaj jak na szpilkach. Przyjdzie @ czy nie ;)
Taka blada ta kreseczka. W ogóle było tak, że nakropiłam test i patrzę - nic się nie dzieje. Poszłam coś w domu porobić, w między czasie już sobie planowałam, że do fryzjera muszę iść pofarbować włosy, że się pobawię na weselu, na które zaraz idę, wracam do łazienki.. patrzę... i nie wierzę. Dalej to do mnie nie dociera ;)

Trzeba by się wybrać dziś na wybory... a taka beznadziejna pogoda u nas :crazy:

Milenia trzymam &&&&&

madziolina kochana ja wierze ze jest ok i masz juz dzidzie w sobie:)

Ja chyba przyspiesze wizyte, jesli znow znajde cos brazowego, pewnie dpotrzebuje luteine lub Duphaston

cześć dziewczyny ja tu nowa :-) ale staram się tak jak Wy. Zrobiłam dzis test rano...negatyw ale chyba troche za wczesnie bo okres mam mieć 27 lub 28 maj. Jutro wizyta u gina pewnie nic nie bedzie widział polece na beta hcg ale trace nadzieje pomału. Zrobiłam swój nowy temat w "staramy się " tam opisałam Wam wiecej z moich starań.Cieszę sie że do Was dołączyłam, czuję że tu dostane wieksze wsparcie niż u rodziny czy znajomych.

wydawało mi się, ze pisałąś, że masz 2 testy ;). bedzie dobrze. Tak jak kiedyś napisałąs, maj jest twój ;)
Ciekawe czy mi się uda i będę dokładnie tak samo jak w pierwszej ciąży ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry