• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
kamilaka gratki.Kamciaa ja swoje szanse na 2 krechy rownam z zerem poprostu siedzi na ramieniu diabel i mowi nie bedzie pozytywu....Cytrynowa wiec jak masz na imie ?

Ostatnia edycja:
aaaaaaa zapomnialam dodac Kamcia zeby testowac to musialam uprosic kolezanke ze musze jechac do "miasta"na zakupy final taki ze kupilam test bo zabnego nie mialam iiiii kurde byl tylko jednej firmy wiec kupilam jeden jedyny za niego dalam 10zl a zeby po niego jechac zaplacilam 20zl hehe masakra

kamilaka gratki.Kamciaa ja swoje szanse na 2 krechy rownam z zerem poprostu siedzi na ramieniu diabel i mowi nie bedzie pozytywu....Cytrynowa wiec jak masz na imie ?

A no na imie mi Paulina Anna. Uzywam dwóch imion. Bo np znajomi z kurdystanu latwiej maja do 2ypowiedzenia Anja (u nich to imie tak funkcjonuje niz Polonia (Paulina im nie wychodzi jesli nie pocwicza).
Wiec imieniny mam jutro i jeszcze w lipcu poprawka. ;D

aaaaaaa zapomnialam dodac Kamcia zeby testowac to musialam uprosic kolezanke ze musze jechac do "miasta"na zakupy final taki ze kupilam test bo zabnego nie mialam iiiii kurde byl tylko jednej firmy wiec kupilam jeden jedyny za niego dalam 10zl a zeby po niego jechac zaplacilam 20zl hehe masakra

No to test za 3 dychy musi byc pozytywny.

Wrzucam mój dzisiejszy test (1 dzień po spodziewanej @) razem z poprzednim (3 dni przed @)

Załączniki

• IMG_3019.jpg
    IMG_3019.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 65
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry