• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jazza, przepis już wydrukowany, więc będę sobie przysładzać ;) dzięki

Jazza, masz rację z tą pracą, trzeba znać swoją wartość, swoje prawa. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę w sytuacji, w której będę musiała się godzić na takiego pracodawcę :)

Ja już sama nie wiem czy to kwestia ciśnienie dzisiaj, czy braku kawy, której nie piję od kilku dni, a może hormony już zaczynają buzować. SPAAAAĆ

Jazza, przepis już wydrukowany, więc będę sobie przysładzać ;) dzięki

Jazza, masz rację z tą pracą, trzeba znać swoją wartość, swoje prawa. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę w sytuacji, w której będę musiała się godzić na takiego pracodawcę :)

Ja już sama nie wiem czy to kwestia ciśnienie dzisiaj, czy braku kawy, której nie piję od kilku dni, a może hormony już zaczynają buzować. SPAAAAĆ

Ja odkad mieszkam w szkocji jestem gciagle spiaca. Chyba pogoda mi nie sluzy. Nawet kawa nie pomaga.

ja to dziś mam chec na winko koc i tyle,no takiego dola zlapalam przez ten test,sama sobie nie umiem slowa dotrzymac zeby testowac dopiero po terminie @.naprawde powinien byc zakaz sprzedazy testow przed @.a wogole pewnie jutro dojdzie test z allegro ale nawet nie mam zamiaru go marnowac.wiecie co w necie przeczytalam?niby to sposob babciny jest ze jak nasikasz w kubek i dosypiesz 2-3lyzeczki sody i jak pienic sie bedzie to ciaza a jak nie to nie bedzie sie pienic.hmmmm ciekawa jestem czy to prawda.Madziolina wez siknij :-)

nie moge znalesc tego o sodzie bo bym wkleila smiac mi sie chce,ale ciekawe jak te babki sprawdzaly czy sa w ciazy?Madziolina jak pienic i sie bedzie to wszystkie sikac na sode beda heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry