• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
jedna kreska mowilam ze tak bedzie .....nie nie mam nadziei ze moze jednak @ nie przyjdzie nie wierze w takie cuda ......zajrzę po poludniu.Kamilcia a jak u Ciebie ?

U mnie też jedna kreska :-( 28dc i wiedziałam, że to nie będzie mój miesiąc.

Milenia
ja od poronienia cały czas biorę vita-miner prenatal bo czytałam, że po stracie dobrze jest brać witaminy a nie sam kwas foliowy. Biore je główni ze względu na jod w składzie.

fruzka ja mam sodę to za tydzień jak @ nie przyjdzie to przetestuję tą metodę ;p

Kamcia może czerwiec to bedzie nasz miesiac?mi brakuje sil niby na luzie traktowalam ten miesiac ale przyszlo do testowania i dupka....opowiadaly wam babcie jak sprawdzaly czy sa w ciazy?moja mi kiedys mowila ze wkladalo sie zardzewialy gwózdz na 3 dni do moczu i jak rdza zeszla to ciaza

Kamcia może czerwiec to bedzie nasz miesiac?mi brakuje sil niby na luzie traktowalam ten miesiac ale przyszlo do testowania i dupka....opowiadaly wam babcie jak sprawdzaly czy sa w ciazy?moja mi kiedys mowila ze wkladalo sie zardzewialy gwózdz na 3 dni do moczu i jak rdza zeszla to ciaza

Nigdy nie pytalam. Moze mamy zapytam? Moze mi cos powie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry