• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
fruzka użalaj się ile tylko chcesz! Każdy ma do tego prawo a, że niektórzy mają skłonności do masochistycznego torturowania się to nikt nie ma prawa tego podważać. I tak samo jak cytrynowa zaczęłam zastanawiać się czy masz dobre wino bo jakby było słodkie to chętnie bym się przyłączyła :tak:

Ostatnia edycja:
slodkie bo ja tylko takie lubie a najchetniej to bym chyba kielicha strzelila.a wino speciajal dobre jest zwlaszcza poziomkowe.......lampka poszla i co Ewelinka ma helikopter ?tak szybko nie nie jeszcze ide na jednego moj sie zdziwi ze sie nadziobalam heh jemu wolno a mi nie???

slodkie bo ja tylko takie lubie a najchetniej to bym chyba kielicha strzelila.a wino speciajal dobre jest zwlaszcza poziomkowe.......lampka poszla i co Ewelinka ma helikopter ?tak szybko nie nie jeszcze ide na jednego moj sie zdziwi ze sie nadziobalam heh jemu wolno a mi nie???

Specjal? No wez zesz nie zartuj? Lubiłam je w pl pic zaraz za kagorami.

a no cytrynowa dobre jest ,ohooo cyc mnie boli @ sie zbliza ale zeby sie nie znecala i w terminie przyszla.musze z R pogadac chcial na badania wiec wioooo niech sie trzepie i niesie buuuu laski ja spadam bo watek zasmece obiecuje ze jutro bedzie lepiej :)) hmm winko dziala oj dziala bzyyyy mi sie chce a za nim moj wroci to baranki LICZYC BEDEEEEEEEEE

fruzka żeby dotrzymać ci towarzystwa postanowiłam zobaczyć dno mojego litrowego cincin które kupił mi Tomek po kwietniowym testowaniu hehe A że od prawie 2 lat nie przespałam ani jednej nocy bez przynajmniej 2 pobudek i do tego mój mały wulkan energii wysysa ze mnie wszystkie siły to ja też po jednej lampce mam mega odloty a po dwóch lampkach jestem najzwyczajniej w świecie nabzdryngolona :tak:

Fryzka ja juz dwa lata sie staram i tez mam miesiące ze mi sie płakać chce. Tak jak piszesz tyle ludzi nie chce dzieci a ma i co najgorsza duża cześć ich nie daje im miłości i poświęca czasu. Natomiast my chcemy dalibyśmy Wszystko żeby dziecko było szczęśliwe i miało duzo miłości.
Musimy wierzyć ze będziemy wkoncu szczęśliwymi mamusiami ;-)

reklama
Dziewczynki, może tak to ma być, że macie dostać TEGO jedynego synka, TĄ jedyną córcię, poczętą np za miesiąc. Może gdzieś to wszystko jest zaplanowane i jak się pojawi to już będziecie wiedzieć, że warto było czekać, bo będzie to dziecię jedyne w swoim rodzaju :tak:

Na pewno się uda! Nie ma innej opcji :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry