• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Cytrynowa wiesz co planuje isc do drugiego mojego gina, w srode przyjmuje. Dzis tez przyjmuje ale niema sensu po 3 dniach isc, wiec poczekam do srody;-)
No wierze ze bedzie dobrze!!!

hej.Cytrynowa jak urlop mija? u mnie pieknie dzis,trzeba dupke poopalac.mialam wczoraj wypad z koleżanka i przez przeciwbolówki po 2 piwach się zważyłam :-)wiec dzis kac....dobrze że chłodnik mam :) ide zaraz kosciól sprzatac i w koncu od niego odpoczne ufffffff

Cześć dziewczyny :)

Ale dzis piękny dzien, a ze jutro ma byc jeszcze lepiej chyba zrobimy sobie wyppad na basen, troche koloru nabrać;p Kupiłam dzisiaj ten INOFOLIC. Masakra jakie to drogie. 20 saszetek 52 zł. Może mi to nie pomoże, ale nappewno nie zaszkodzi :) Ależ tu dzisiaj cicho:)

Swoją drogą Asch mega gratulacje:) Oby tym razem wszystko się układało:)

Julka, wspóczuje krwiaka, ale mam nadzieje, że się nie mylisz i te plamienia to tylko dobry znak:)

Karola kochana widzisz ja mam ponad 50 saszetek Infoenu to to samo i za te same pieniadze bym ci sprzedala co kupilas 20saszetek:)

Coreczka zadowolona rower kupiony:):):) Torcik juz przyszedl, niemoze sie doczekac jutrzejszego dnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry