Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Luska dołaczaj czekam).ja też młode ziemniaki do tego z cebulą i z boczkiem i osobno botwinka mniammmm konczy się gotować.
Anula jak dobrze pamietam to Twoj syn w wieku mojego tak??8lat??
kurde nie mam czasu ostatnio,nie chwalilam sie wynajeli mnie do chorego Pana zaraz ide zastrzyk mu zrobic i dac jesc,szkoda mi bo musze rezygnować,jemu pampersy trzeba zmieniać a ja się boje dzwigać....a jeszcze co najlepsze dziś tel że rozpatrzyli pozytywnie moje cv no i dupka muszę odmówić ehhhhhh
no nic Lux podziekuje bo jak podejme prace skoro idzie za tym dzwiganie...a wogole doczytalam teraz tak moja siostra bierze jutro cywilny nic nikt nie wiedzial bo mialo to byc w tajemnicy ale ktos tam sie wygadal i poszlo dalej jak to w wiosce wiec zaprosila na grila a w niedziele na obiad
Kobietki Proszę o interpretację czy ovu juz byla czy niet ? Test ovu mega pizytywny i to juz 3 dzien