• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Luska dołaczaj czekam :)).ja też młode ziemniaki do tego z cebulą i z boczkiem i osobno botwinka mniammmm konczy się gotować.
Anula jak dobrze pamietam to Twoj syn w wieku mojego tak??8lat??
kurde nie mam czasu ostatnio,nie chwalilam sie wynajeli mnie do chorego Pana zaraz ide zastrzyk mu zrobic i dac jesc,szkoda mi bo musze rezygnować,jemu pampersy trzeba zmieniać a ja się boje dzwigać....a jeszcze co najlepsze dziś tel że rozpatrzyli pozytywnie moje cv no i dupka muszę odmówić ehhhhhh

Luska dołaczaj czekam :)).ja też młode ziemniaki do tego z cebulą i z boczkiem i osobno botwinka mniammmm konczy się gotować.
Anula jak dobrze pamietam to Twoj syn w wieku mojego tak??8lat??
kurde nie mam czasu ostatnio,nie chwalilam sie wynajeli mnie do chorego Pana zaraz ide zastrzyk mu zrobic i dac jesc,szkoda mi bo musze rezygnować,jemu pampersy trzeba zmieniać a ja się boje dzwigać....a jeszcze co najlepsze dziś tel że rozpatrzyli pozytywnie moje cv no i dupka muszę odmówić ehhhhhh

i co dalej?

no nic Lux podziekuje bo jak podejme prace skoro idzie za tym dzwiganie...a wogole doczytalam teraz tak moja siostra bierze jutro cywilny nic nikt nie wiedzial bo mialo to byc w tajemnicy ale ktos tam sie wygadal i poszlo dalej jak to w wiosce wiec zaprosila na grila a w niedziele na obiad

smialam sie zebym chociaż o ciąży się dowiedziała od niej nie od kogoś . zmienilam termin wizyty u gina bo mialam na poniedzialek ale bez sensu isc teraz ide 23lipca odrazu serducho zobacze i wtedy dopiero powiemy komukolwiek,chociaż jutro może być kicha jak nawet wina nie wypije na grilu to mogą się domyslic,bo co jak co wina nigdy nie odmawiam R się smieje ze blizniaki mi zrobił że tak wcześnie test wykazał,lepeij niech nie zartuję bo nie chciałabym miec dwojki naraz .uciekam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry