• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
hej
Kamcia to kolej na Ciebie teraz jak tak równo szłyśmy:-)
poszlam wczoraj do Pana dać mu jesc i leki a tu szok nie mogę go dobudzić piana z ust leci ułożyłam go w bezpiecznej pozycji i po pogotowie zadzwonilam,przyjechało a on zero odruchów żrenice sztywne,na kłucie igłą brak odruchów,wstepna diagnoza udar z zatorem bo jest świerzo po operacji,wiec helikopter go zabrał,na moje pytanie jaka szansa ze wyjdzie z tego??ratownik to jak trafić szustke w totka..masakra.:no:

to taki pijaczek ale nie grozny,pozniej jak go zabrali to dopiero poczulam jak nerwy ze mnie schodz,a,nawet nie myslalm przekladajac go na bok ze w ciąży jestem nic kompletnie.nie mam w co sie dzis ugrac na grila,w koncu jest cieplo a ja w soje ulubione spodenki juz dopiąć się nie moge:szok: nie wiem czym zajadać głoda truskawki nie pomagają...jabłka są nie dobre jeszcze

hej nowy dzien nas zastal u mnie pochmorno ale cieplo
fruzka ale akcja
madziolina jak tam sie czujesz
kamcia niedlugo tez bedziesz
miala te kreseczki☺
a u mnie malpa pojawi sie juz nie dlugo wiec juz jestem ciekawa czy sie udalo ale potwornie biust mnie swedzi

Fruzka ozesz ... ja to się boje takich rzeczy ... zaraz mam miekko w nogach i ręce mi latają ....

Kamcia wkoncu musi się udać .... nie ma innej opcji ....

Luska który dc ? Kiedy testowanko planujesz ?

Aschle u nas tez pogoda bez sensu ...

reklama
Aschlee nie taki staruszek 63lata,Luska testuj kurna jest wątek marcowy 2016 ale nie chce isc tam bez was mi tu z wami dobrze,tam udzielac się bedę ale wole być tu z wami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry