• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Fruzka ozesz ... ja to się boje takich rzeczy ... zaraz mam miekko w nogach i ręce mi latają ....

Kamcia wkoncu musi się udać .... nie ma innej opcji ....

Luska który dc ? Kiedy testowanko planujesz ?

Aschle u nas tez pogoda bez sensu ...

24dc w srode powinna sie krwawa mery pojawic ale ja czuje ze znow sie nie udalo dziwi mnie to ze zawsze tydzien przed okresem boli mnie biust jestem taka napuchnieta a teraz cisza nie testuje wczesniej jak w srode a nawet pozniej szkoda testu

Czesc laski niema mnie jeden dzien a tu kolejne piekne wiescie;-)

Aliszia a wlasnie pytalam o ciebie pare dni temu;-)
Po cichutku gratuluje;-)

Mysia jak dzisiaj test wyszedl?

Naprawde dobra passa jest od maja tutaj;-) oby tak dalej;-) jeszcze pare osob i watek bedzie ciazowey hehe

Ja dzis shopping;-) trzeba cos na wesele kupic do ubrania mlodrj i dla mnie bo juz wiem jaki chce kroj sukienki:-D mam nadzieje ze w Mohito znqjde;-)

Buxki i milego dnia kochane

hej laski, ja niedawno wstalam, biore sie za obiad, bedzie mintaj zapiekany w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczana i surowka
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
pogoda u nas targiczna​

reklama
Hej Laseczki :-)

Lux, a właśnie dzisiaj mówiłam mojemu że zjadłabym rybkę pieczoną a ty mi smaka jeszcze narobiłaś :-D

Julia i jak zakupy udane? :-)

Luska ja w tym miesiącu tak miałam, że mnie nic a nic nie bolało, a tak normalnie to cyce bolały tydzień przed @ :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry