• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Mysia oj mam w ciagu roku ok 20kg na plusie masakra ale po porodzie wezme sie za siebie.mnie śluby nie krecą zwlaszcza moj jakos nie ciągne ło mnie nigdy do tego,jak ma być dobrze to bedzie a pozniej rozwód kolejny wydatek hehe

oj ja cos o tym wiem majac 23 lata dorobilam sie 5 letniego synka i rozwodu cale szczescie na mojej drodze pojawil sie wspanialy mezczyzna ;)a do szczesciabrakuje nam tylko drugiego malenstwa ,ale i tak kocha moje dziecko jak swoje

reklama
Fruzka no Teraz chyba będzie w druga strone niz chudniecie? Chyba ze będziesz mieć urokliwe mdlosci czego Ci nie życzę ;)

Ja sie za siebie biore. Kiedyś schudlam na diecie turbo. I dzisiaj sie biore za rozpiske. Po kawie i sniadanku lece do biblioteki wydrukować wytyczne i usiade na spokojnie zrobie jadlospis.
I wbrew pozorom pamietam ze jadlam wtedy bardzo ciekawe potrawy. ;)

dziewczyny wlasnie skonczylam;) i jak?;)

Załączniki

• 1435652379363.jpg
    1435652379363.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 60
  • 1435652403595.jpg
    1435652403595.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 58
Misia R wychowuje też mego syna z poprzedniego zwiazku wiec wiem cos na ten temat
Cytrynowa ja bylam 2013roku na dukanie z kolezanka tyle ze przerwalam ostatnia faze i wrocilo a ona dokonczyla i wyglada pieknie i potrawy też byly bardzo ciekawe dodatkowo cwiczylam duzo.no teraz to bede dobijac z waga setki hehe

Dzień dobry ....

Fruzka tez kiedyś diete postanowilam uskuteczniac ale ja to się nie nadaje ...szybko wymieklam ....

Mysia śliczne pazurki .... a powiedz to test robilas ? Czy tak tylko stwierdzasz ....

Misia no to ładnie cie zmoglo ....

Moniusia Powodzenia ....

Jula powoli ...wczoraj kiepsko się czulam jak na kacu ..brzucho pobolewal ale dzisiaj temperatura w górę ciut ....mozesz spojrzeć fachowym okiem ;-)
uploadfromtaptalk1435653209458.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1435653209458.jpg
    uploadfromtaptalk1435653209458.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 61
Mysia a gdzie ty pravujesz ze paznokcie możesz robić w trakcie? Piekne sa.

Fruzka mi dukan rozwali nerki teraz sie go wystrzegam.

Anula. Turbo jest na 10 dni. I potem możesz powtarzać do woli.

Mysia-dzięki tobie właśnie sobie przypomniałam że muszę się zapisać na paznokcie-idę jutro i jak zwykle nie mam pomysłu.

Jeśli chodzi o diety to ja jestem weteranką. Całe życie się odchudzam :/ Efekty różne. Najwięcej straciłam 18 kg przed ślubem-wiadomo, motywacja silna. teraz 10 już wróciło i dlatego dietuje znów. Tyle że ja uwielbiam jeść i alkohol też lubię i nie ruszac się też lubie. No ale przed ciążą trzeba trochę zrzucić bo plecy nie wytrzymają i dlatego idę dziś na basen, a na obiad sałata i grilowane warzywa :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry