Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje za oparcie jakie mam w was ze he s teście i co by się nie działo to pomożecie jesteście kochane kobietki!

chcialabym Cie przytulic![]()
dlaczego swiat jest taki podly? dlaczego te, ktore nie chca to zachodza rok po roku i zabijaja lub usuwaja albo na smietnikach zostawaiaja a my chcemy i tracimy?! ku.rwa jakie jeb.ane to wszystko, do dupy! sorry za te slowa, ale rzygac mi sie che jak widze 15-latke z brzuchem i papierosem a dorosla kobieta roni!!!!! a bylaby cudowna matka!
Tak samo to wszystko stwierdzam..ale co zrobisz takie jest życie być może tak miało być i Bóg wystawia mnie na próbę albo chce mi coś przez to powiedzieć? ! Hmm... tak sobie to tłumacze
gdyby byl nie zabieralby takich bezbronnych malenstwBoga nie magdyby byl nie zabieralby takich bezbronnych malenstw