Luxuorius
Moderatorka
Mynia bardzo mi przykro.
Cytrynowa boziu taki młody chłopak współczuje
jak sie czujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mynia bardzo mi przykro.
Cytrynowa boziu taki młody chłopak współczuje
Hejo:-)
Ja już odespana po nocy i jeszcze tylko dzisiaj musze isc,a potem WEEKEND. W zamiarach mam jutro zrobić dżem wiśniowy, ale ktoś musi te owoce zebrać. Także czeka mnie wizja wspinaczki po drzewie;p
Jazza, wiecznie zapracowana. Kiedy ty w końcu wypoczniesz? Jeszcze teraz nowe stanowisko, więcej obowiązków, obyś dla nas czas znalazła. Troche się martwie...
Moniusia, ja trzymam kciuki za wasze in vitro. Oby się udało za pierwszym podejściem
Mynia, trzymaj się słoneczko. Takie to przykre;(/ Nie słuchaj tego co mówią inni. Nie prawda, że nie zasługujesz na to, żeby być mama i skoro uważasz ze twój facet jest dobry to znaczy ze tak jest i doczekacie sie maleństwa. Wierze w ciebie:*
Luxi, ja w Boga wiezrze, chociaż też już doświadzczył moją rodziene i dalej doświadcza, ale najwyraźniej on ma jakiś plan na nasze życie. A ze człowiek ma wolną wole to niejednokrotnie burzy ten plan. W przypadku przedwczesnej śmierci to ja jestem zdania, że tylko dobre istoty tak szybko odchodzą i te najpiękniejsze jak to cytrynowa napisała.
Cytrynowa, współczuje straty![]()
Lux dziś strasznie brzuch mnie boli i do niczego jestem
Cytrynowa fajny ksiądz ja mam takiego ze ochrzcic nie będzie chciał bo nie ślubne