Luxuorius
Moderatorka
Cytrynowa nawet nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, przykro mi... Ja straciłam mamę 3 lata temu, tak niespodziewanie a miała tylko 49 lat. Smutne że tak młodzi ludzie odchodzą...
jeju co sie stalo, taka mloda, przykro mi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cytrynowa nawet nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, przykro mi... Ja straciłam mamę 3 lata temu, tak niespodziewanie a miała tylko 49 lat. Smutne że tak młodzi ludzie odchodzą...

Cześć dziewczyny !
Jestem tegoroczną kwietniową mamą. Piszę do Was, ponieważ do naszej grupy niestety dostał się "złośliwy troll". Chcę Was uprzedzić abyście i Wy nie dały się nabrać, ponieważ ta dziewczyna już drugi raz okłamuje, że ma dzieci. Nas wrobiła w bliźniaki...Wyślę Wam jej fotkę i przekazujcie dalej ! Jej nick to Olusia7982 ale nick może zmienić więc każdy musi wiedzieć jak wygląda żeby nikt więcej nie popełnił tego błędu co my i jej nie zaufał i nie pokazywał prywatnych fotek i udostępniał o sobie prywatne wiadomości...
Zobacz załącznik 699689Zobacz załącznik 699690Zobacz załącznik 699691Zobacz załącznik 699692
Lux życie płata figle, za długa i pokręcona historia, zresztą nie chcę się tutaj żalić, chodzi o to, że nigdy nie wiadomo co może się zdarzyc, trzeba cieszyć się i doceniać najbliższych. Zbliżyło nas to do siebie, moje rodzeństwo i teraz wiemy że możemy na siebie liczyć.

Tak to prawda, długo nie mogłam się z tym pogodzić, ale mama była chora, i teraz wierzę, że tam jest jej lepiej, nie męczy się już i jest szczęśliwa.
Ciekawe czy to jej prawdziwe zdjęcia...
Aliszia ze wzgledu na mame musialam się trzymać. Ona nie umiala się sobą zająć w tym czasie.
Dlatego wiem co dziewczyny po stracie mogą przezywac. Pamiętam moja mame doskonale. ;(