Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
podejrzewam że jak wrócę z roboty to na nowo będzie w domu sajgon bo mój mąż niestety należy do osób lubiących nieładLuxi...dobrze słyszeć, że nie jestem sama
Nusia, ale jesteś torpeda, ja w pracy do 13, a w domciu czeka na mnie taka banderoza, że nawet mi się tam nie chce wracać![]()
obiad najważniejszy dla chłopa a sprzątanie może poczekać:-)Sikulinda ja nie mam epy na nic dzis, ale mam juz zaszykowany obiadek, juz cos za mna :-)
dobrze że nie ma upałów to człowiek ma jeszcze trochę siły a twój Ci pomaga trochę w sprzątaniu?Nusia ja mam sajgon w domu i na raty sprzatam :-)
ja też na raty, gdzie skończę, to zaraz z powrotem syf się tam robi...."sam" oczywiście...mój to palcem nie kiwnie nawet po prostu lubi życie w nieładzie
mega mamy o to wojny
![]()
czekam jak wroci z pracy i w koncu z nim pogadam porzadnie, bo w tygodniu nie ma kiedyNo to masz porządnisia ;-)dobrze Ci go teścinka wyhodowałaa moj wlasnie mnie wyzywa, ze balagan zostawilamczekam jak wroci z pracy i w koncu z nim pogadam porzadnie, bo w tygodniu nie ma kiedy
...u mnie rozmowy nie przynoszą żadnych rezultatów wręcz przeciwnie... później mamy ciche dni 
to masz szczęście:-)tak jak jest w domku to pomaga :-) sam z siebie nawet niekiedy zaczyna odkurzac he he
znam ten ból niestety...ja też na raty, gdzie skończę, to zaraz z powrotem syf się tam robi...."sam" oczywiście...mój to palcem nie kiwnie nawet po prostu lubi życie w nieładzie
mega mamy o to wojny
![]()