• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Luska oj ja tez uwielbiam 3bita i batonik i ciasto:-) i jeszcze zapomnialam o m&ms- od nich jestem uzalezniona i dobrze mi z tym:-)
Kochana uszka do gory, wiem, ze Ci ciezko, ale musisz byc silna, wierzyc i walczyc, trzymam za Was ogromne kciuki i wierze, ze wszystko bedzie dobrze:tak:

U nas mrozno brrrr

Milego dzionka:-)

reklama
Hej hej:-)

Luska oj ja tez uwielbiam 3bita i batonik i ciasto:-) i jeszcze zapomnialam o m&ms- od nich jestem uzalezniona i dobrze mi z tym:-)
Kochana uszka do gory, wiem, ze Ci ciezko, ale musisz byc silna, wierzyc i walczyc, trzymam za Was ogromne kciuki i wierze, ze wszystko bedzie dobrze:tak:

U nas mrozno brrrr

Milego dzionka:-)

U nas tez bialo od mrozu jutro ja mam usg maz badanie nasienia wizyta 7

Hej hej, a raczej już prawie ho ho ho :)

luska: trzymaj się. Ponoć po hsg przez około 6 miesięcy jest uprzywilejowana sytuacja do zapłodnienia, więc masz jeszcze czas... Każdy @ to przykre doświadczenie dla nas staraczek niestety :( Tulę cieplutko. Wierzę, że każdą z nas w końcu czeka nagroda. Powodzenia jutro na usg :)

jazza: u mnie prawie minus 3 :D Jeszcze tylko śnieżek, słonko i będę usatysfakcjonowana :D

Już środa. Cos mnie w gardle drapie.
Udanego dnia laski!

lux: opierdziel to im się należy. Luxi, a nie masz czasem w gwarancji czasu maksymalnego jaki mogą trzymać? Może już przekroczyli i wtedy będziesz mogła ich jeszcze bardziej opierdzielić i domagać się zadośćuczynienia :D

lux: opierdziel to im się należy. Luxi, a nie masz czasem w gwarancji czasu maksymalnego jaki mogą trzymać? Może już przekroczyli i wtedy będziesz mogła ich jeszcze bardziej opierdzielić i domagać się zadośćuczynienia :D
nie ma tego na umowie, powiedzieli mi tylko, ze moga go trzymac maksymalnie 14 dni roboczych, oddawalam go 27 pazdziernika, 28 pazdziernika zabral go kurier, czyli nie liczac sobot i niedziel trzymaja go juz 21 dni roboczych, czyli o tydzien za dlugo a ja ile mam dzwonic i sie upominac o swoje, no ile?

reklama
Hej dziewczyny,

lux: co za serwis :/ Mogliby chociaż udzielać jakiejś konkretnej informacji skoro już przekraczają terminy :/ Może tak go odpisują i tak naprawią, że będzie śmigał bez zarzutu przez następne 20 lat :D

luska: jak humor? Kochana będzie dobrze, zobaczysz.

misia: udanego dnia w pracy :) W ten weekend tez wyjazd?

jazza: jak się miewasz biznes woman? :)

aschlee: jak brzusio i samopoczucie? Już prawie grudzień :)

moniusia: hej bejbe :) Jak ci się czwartek zaczął? Jak mama?

julia, anula: co tam u was dziewczyny?

U mnie zimno i trochę śniegu spadło. W nosie mnie kręci i kicham dużo. Zmarzłam ostatnio i tak mnie wzięło. Musze się w weekend wygrzać, najlepiej z ciepłym winkiem w ręku :D

Udanego dnia, już prawie weekend :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry