Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
…a odnośnie swiat to fajny wypad się Wam szykuje, jeśli tego chcecie to najważniejsze, ja jestem tradycjonalistka i swieta to tylko w domu z tradycjami:-), na które czekam caly rok, ale rozumiem Was

Moniusia ciekawe z tymi podejściami lekarzy do sprawy Twojego M.. sama nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji… ale niestety niektórzy lekarze to konowaly, czasem mam nadzieje, ze pacjent od nich mądrzejszy… a odnośnie in vitro to wczoraj już uchwalili, ze w przyszłym roku nie będzie już finansowania in vitro… bo…. Hehehehehee cytuje:” sa inne metody, aby zajść w ciaze i leczyc nieplodnosc,a in vitro to dla wygodnych”…. Normalnie kurna zesz ich mac….przeklety Jaroslaw niech wymiata z polityki… nienawidze gnoma…a odnośnie swiat to fajny wypad się Wam szykuje, jeśli tego chcecie to najważniejsze, ja jestem tradycjonalistka i swieta to tylko w domu z tradycjami:-), na które czekam caly rok, ale rozumiem Was
no wlasnie zaraz po @ to musimy bardzo uwazac, ale pod koniec lutego to lozko rozwalimy heheheDzien dobry.
Masakra z tym in vitro...zabieraja ludziom szanse....przeciez to nie maly koszt dla normalnie pracujacej rodziny,zarobki w Pl sa jakie sa.Dlaczego takie osly nie maja zrozumienia dla obywateli.Jecza ze dzieci sie nie rodza a tabieraja ludziom tak wazna opcje jaka jest in vitro !!!!!! Banda idiotow.Mysle ze tylko Ci ktorzy nie mieli problemow z zajsciem w ciaze moga podejmowac tak durne decyzje !
Luxi okres sie konczy to poszalejecie.Mnie skreca na sama mysl o przytulaniu tyle czasu tego nie bylo.