Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej dziewczyny,
luska: jak tam samopoczucie po clo? Ja za pierwszym razem bardzo odczuwałam pracę jajników, ale wiadomo, że to kwestia indywidualna. Kiedy lecisz na podglądanie jajników?
jazza: eeee firmowe autko, super sprawaPogoda to okropna, ponoć w wigilię ma być odwilż i 10 stopni na plusie :/
moniusia: przynajmniej wiecie już, że obejdzie się bez operacji. Zawsze to dobra wiadomośćJak monitoring? Był pęcherzyk?
lux: przynajmniej dekoder od ręki załatwiliNo może koniec roku będzie i dobry dla twojego serwisowanego laptopa
julia: hej, wpadasz jeszcze czasem?
misia: co tam u ciebie? Jak w robocie?
U mnie już po @ i na szczęście, bo myślałam, że odpłynę. W przyszłym tygodniu chcę podejść do lekarza na usg i sprawdzić czy na naturalsie coś się dzieje tam na dole. Musze pogadać z ginem co dalej robimy i jak działamy, co by w nowy rok wejść z nowym planem i to takim, który się w końcu spełni![]()