reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dzięki dziewczyny , co prawda to dopiero 4 cykl ale tak jak , któraś z Was napisała , ze trzy i po robicie ... Niech ten głupi okres przyjdzie bo daje tylko złudne nadzieje ... Jeszcze bezszczelnie sie spóźnia drugi dzień :/
w mojej sytuacji to jest staranie o pierwsze dziecko, mój partner juz ma jedno z poprzedniego zwiazku ..., cudownego trzylatka . Chce ze mna stworzyć prawdziwa rodzine , składająca sie z mamy taty i dzieciaczka a tutaj .... Koszmar w głowie :( on mowi ze tez mu jest ciezko ze nie potrafi dać mi to na co zasługuje

reklama
Dzięki dziewczyny , co prawda to dopiero 4 cykl ale tak jak , któraś z Was napisała , ze trzy i po robicie ... Niech ten głupi okres przyjdzie bo daje tylko złudne nadzieje ... Jeszcze bezszczelnie sie spóźnia drugi dzień :/
w mojej sytuacji to jest staranie o pierwsze dziecko, mój partner juz ma jedno z poprzedniego zwiazku ..., cudownego trzylatka . Chce ze mna stworzyć prawdziwa rodzine , składająca sie z mamy taty i dzieciaczka a tutaj .... Koszmar w głowie :( on mowi ze tez mu jest ciezko ze nie potrafi dać mi to na co zasługuje ������������
Haruna: głowa do góry, my staramy sie 3 cykl - może tym razem będzie szczęśliwy kto to wie ale czasem wymaga to więcej czasu i zrozumienia miedzy partnerami. Trzymam kciuki :)

Haruna, głowa do góry... Jakoś damy rady wszystkie zaskoczyc prędzej czy później, a teraz jak to któraś mi napisała "cyc do przodu" i włączaj pozytywne myślenie na następny cykl:)

Jugosława
Hehe, jak gorzka to prawie dietetycznie było:) a jest taka czekolada nawet-gorzka z pomarańczą:)
Ja to zakrecona na maxa czasem bywam;)kciuki za jutrzejsza wizytę!

Monisia
W poniedziałek? :) acha...
Ale co tam, raz się żyje-testuj codziennie do poniedziałku:) a co!:)

Gosia
Zdrówka dla córeczki! Niech szybko zdrowieje!

Cytrynowa
To znaczy byly podejścia do ovu.. hmmm.. ginekolog pomoże:)

No podejscia sa cały czas. Czy mam objawy ovu czy nie. Bo sama tak dokładnie jeszcze tego rozpoznać nie umiem. A lepiej dwa razy za duzo niż raz za mało ;)

I ja idę do gp nie do gina.

Cytrynka wow .... mega dlugie cykle ....ciekawe czy ovu jest ....idz faktycznie do gina albo poczekaj a może faktycznie samo się ustabilizuje tylko pytanie ile to będzie trwalo ....

Edita glowizna to mnie na prawdę mega trzaskala ...tabsa zapodalam bo inaczej bym wykorkowala chyba ....

Małgorzata hmm ja to niestety nie pomogę :-(

Jugoslawa noo trzymam kciuki za wizyte i miłego przytulanka juz życzę z owocnym finałem oczywiście ;-)

Jazza noo ja to ciśnienie chyba mega odczulam ... moze wiosna juz będzie w pelni ...

Lux,Moniusia, Karola i pozostale testujace zapodaj cie nam tu kreseczek trochę :-D

Limonka robisz jutro kolejny tesy ?

Jula mi to wogole caly tel się tak zawieszza ze az mi budzik dzisiaj nie zadzwonil grr ...

Cytrynka wow .... mega dlugie cykle ....ciekawe czy ovu jest ....idz faktycznie do gina albo poczekaj a może faktycznie samo się ustabilizuje tylko pytanie ile to będzie trwalo ....

Edita glowizna to mnie na prawdę mega trzaskala ...tabsa zapodalam bo inaczej bym wykorkowala chyba ....

Małgorzata hmm ja to niestety nie pomogę :-(

Jugoslawa noo trzymam kciuki za wizyte i miłego przytulanka juz życzę z owocnym finałem oczywiście ;-)

Jazza noo ja to ciśnienie chyba mega odczulam ... moze wiosna juz będzie w pelni ...

Lux,Moniusia, Karola i pozostale testujace zapodaj cie nam tu kreseczek trochę :-D

Limonka robisz jutro kolejny tesy ?

Jula mi to wogole caly tel się tak zawieszza ze az mi budzik dzisiaj nie zadzwonil grr ...

Czytałam że do 6 cykli może się regulować. No ale przy takich długich cyklach to ja rok będę czekać

Hej dziewczyny :) u mnie dzisiaj końcówka @@@ i zaczynamy starania :) jeśli nic się nie uda teraz zmajstrowac to w przyszłym cyklu zrobię sobie podstawowe badania. Miałam teraz ale niestety w domu panuje jelitowka ;/

Cytrynka bardzo długi był twój cykl ale podobno po anty może tak na początku to wyglądać. Moja siostra brała 10 lat i to co ma przez ostatni rok to poprotsu masakra. Lekarz kazał jej czekać. Ale teraz postanowiła iść do innego bo rok czasu to długo.

Coś musi być w powietrzu bo mnie dzisiaj tez głową okropnie bolała ;/

Małgorzata ja pamiętam z ciąży z synkiem ze miałam lekkie plamienie i to był raczej dzień implantacji bo do okresu było parę dni. Wtedy jeszcze nie zdawałam sobie z tego sprawy ale wszystko mi się złożyło jak zaczęłam interesować się tematem. W drugiej ciąży nie miałam żadnych objawów implantacji.

Trzymam kciuki za testujące &&&

Hej dziewczyny :) u mnie dzisiaj końcówka @@@ i zaczynamy starania :) jeśli nic się nie uda teraz zmajstrowac to w przyszłym cyklu zrobię sobie podstawowe badania. Miałam teraz ale niestety w domu panuje jelitowka ;/

Cytrynka bardzo długi był twój cykl ale podobno po anty może tak na początku to wyglądać. Moja siostra brała 10 lat i to co ma przez ostatni rok to poprotsu masakra. Lekarz kazał jej czekać. Ale teraz postanowiła iść do innego bo rok czasu to długo.

Coś musi być w powietrzu bo mnie dzisiaj tez głową okropnie bolała ;/

Małgorzata ja pamiętam z ciąży z synkiem ze miałam lekkie plamienie i to był raczej dzień implantacji bo do okresu było parę dni. Wtedy jeszcze nie zdawałam sobie z tego sprawy ale wszystko mi się złożyło jak zaczęłam interesować się tematem. W drugiej ciąży nie miałam żadnych objawów implantacji.

Trzymam kciuki za testujące &&&

No ja myślałam że tak do pół roku Bedzie się stabilizowac. A tu już 5 miesiąc u takie kwiatki.
W sumie teraz sobie tak myślę że moja mama miała kiedyś duze problemy w zwiazku z kobiecymi narządami. Może mam po niej?

Cytrynka no to spokojnie ... wszystko się wyjasni ...

Anula ja tez juz prawie poo ... ale w sumie to odpuszczam i tak nie wychodzi ale wam kibicuje i tu jestem ;-)

reklama
Powiem szczerze że myślałam że to będzie łatwiejsze. Raz dwa i juz :) jak nie w pierwszym to drugim. Z synkiem tak wyszło :) w drugiej ciąży tez. Niestety ta nie miala szczesliwego finalu. Pewnie dlatego ze nie planowane to sie udawalo. A teraz nic;/ nie wiem czy się martwić czy po prostu dać czasowi czas....
Mam nadzieje ze wszystkim nam się uda :)

Mam znajomych którzy przez 3 lata próbowali. Potem mieli 3 in vitro. Nic nie skutkowało. Zajeli sie czyms innym. Maja dom pelen zwierzat. Zaczeli rozwazac adopcje i co? na początku maja moja znajoma rodzi synka! Takie historie są mega budujące...

Do góry