Aneczka2021
Fanka BB :)
Ja poproszę o dane tej paniDziewczynom z okolic Poznania mogę dać namiary na świetną panią doktor, która mi pomogła zajść w ciążę. Do tego jest bardzo empatyczna i przyjazna.Trzymam za Was kciuki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja poproszę o dane tej paniDziewczynom z okolic Poznania mogę dać namiary na świetną panią doktor, która mi pomogła zajść w ciążę. Do tego jest bardzo empatyczna i przyjazna.Trzymam za Was kciuki
![]()
najlepiej po prostu co dwa, góra trzy dni. To się tak nie da powiedzieć zrób to tego i tego dnia.Byłam dziś u lekarza. 7 dzień cyklu. Dostałam clo od dzis na 5 dni czyli do 11 dni cyklu. Monitoring mam mieć w 14 dniu cyklu. Lekarz zapomniał mi powiedzieć w które dni mamy się kochać z narzeczonym..Jak to wyglada?
Ale możemy starać się już w trakcie brania tak?najlepiej po prostu co dwa, góra trzy dni. To się tak nie da powiedzieć zrób to tego i tego dnia.
przecież macie uprawiać miłośćAle możemy starać się już w trakcie brania tak?
Tez poproszęDziewczynom z okolic Poznania mogę dać namiary na świetną panią doktor, która mi pomogła zajść w ciążę. Do tego jest bardzo empatyczna i przyjazna.Trzymam za Was kciuki
![]()