Jotka_
Fanka BB :)
Kiedy ten radosny dzienJa byłam na wątku ciąża po poronieniu, ale się wypisałam, bo już raczej tam nie pasuję. Teraz zajmuję się przygotowaniami do kościelnego ślubu :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedy ten radosny dzienJa byłam na wątku ciąża po poronieniu, ale się wypisałam, bo już raczej tam nie pasuję. Teraz zajmuję się przygotowaniami do kościelnego ślubu :-)
Wiem o czym mowisz, tez już pare razy tak miałam ze sie lekko nakrecilam; ale cóż ja zawsze w głębi duszy wiem ze nic z tego... czemu by mialo sie udac skoro prawie 1.5roku sie nie udaje ;-)
Hmm[emoji848] no to ozbaczymy czy przylezie bo jak dla mnie nadal wysoko ta temp
Ja byłam na wątku ciąża po poronieniu, ale się wypisałam, bo już raczej tam nie pasuję. Teraz zajmuję się przygotowaniami do kościelnego ślubu :-)
Jak nie to idziesz na bete pamietajNiby nadal ale spadła i pewnie jutro już całkowicie spadnie tak sadze.

Udanych przygotowan!Ja byłam na wątku ciąża po poronieniu, ale się wypisałam, bo już raczej tam nie pasuję. Teraz zajmuję się przygotowaniami do kościelnego ślubu :-)
Jak nie to idziesz na bete pamietaj![]()
7 wrześniaKiedy ten radosny dzien?
Oooo no to fajny termin, jeszcze ciepło, ale nie gorąco i już chłodniej, ale nie za zimno. No to mega mega7 września