Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie omieszkamPrzypomnisz mi ten dzisiejszy dzien![]()
Ciagle cos zle nawet jak jest dobrze [emoji23][emoji1787]Po tej konwersacji stwierdzam, ze My kobiety jesteśmy jednak zdrowo pierd*****e [emoji38][emoji38][emoji38]
hehe chyba nieDziewczyny, to chyba nie jest kreska testowa?
No mam możliwość. Ale teoretycznie wg kalendarzyki termin mam dopiero na 14 jak nie przyjdzie do 15 tego to w piątek sobie skocze, a narazie zachowuje zimna krew... Bo ona jakoś słabo się pokazywała... Jestem sceptycznie nastawiona.. Po za tym to nie jest z porannego tylko z teraz....hehe chyba nieJotka masz możliwosc bety? to idz jutro !
![]()
Taki cien czy cos,ale cos tam widze,musisz isc na beteDziewczyny, to chyba nie jest kreska testowa?
to tym bardziejNo mam możliwość. Ale teoretycznie wg kalendarzyki termin mam dopiero na 14 jak nie przyjdzie do 15 tego to w piątek sobie skocze, a narazie zachowuje zimna krew... Bo ona jakoś słabo się pokazywała... Jestem sceptycznie nastawiona.. Po za tym to nie jest z porannego tylko z teraz....