Jotka_
Fanka BB :)
PokaGratulacje kochana [emoji4] jest kreseczka[emoji8] u mnie lipa. Cień cienia cienia. Takze pewnie to tylko miejsce gdzie powinna być kreska widzę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PokaGratulacje kochana [emoji4] jest kreseczka[emoji8] u mnie lipa. Cień cienia cienia. Takze pewnie to tylko miejsce gdzie powinna być kreska widzę.
Kochana nie ma co pokazywać nawet nie mogę tego na zdjęciu uchwycić.
Dopóki nie ma @, ciągle jesteśmy w grze obie. Ja się poczuje bezpiecznie w piątek serio. I zrobię sobie betke... A Ty normalnie masz kreski... Widoczne... No kochana więcej wiary.Albo jest jeszcze opcja, że doszło do zapłodnienia i fasolka próbowała się zagniezdzic ale moj chu*owy organizm jej na to nie pozwolił. Cóż jestem dalej w grze...
Udało mi się uchwycić. Nie wiem co o tym myśleć serio. W 14 dpo jesli to ciąża to chyba kreska powinna być normalna? To jest test 20 miu/mlDopóki nie ma @, ciągle jesteśmy w grze obie. Ja się poczuje bezpiecznie w piątek serio. I zrobię sobie betke... A Ty normalnie masz kreski... Widoczne... No kochana więcej wiary.
Dzięki Kochana za te pocieszające słowa [emoji8] u mnie z synem krecha była od razu zanim pojawiła się testowa. Ale to bylo na pozniejszym etapie, bo nastepnego dnia bylam na becie i bylo cos kolo 350. No nic czekam dalej. Dziś u mnie termin @. Powtórzę jeszcze test w piątek. Kupię ten sam zeby było porównanie.U mnie też kreska jest słaba... Ale ja nadal czekam bo z synem taka blada miałam dopiero tydzień po dniu @... Dopóki rura nie przyjdzie to wiesz... Nadzieja zawsze jest
No właśnieDzięki Kochana za te pocieszające słowa [emoji8] u mnie z synem krecha była od razu zanim pojawiła się testowa. Ale to bylo na pozniejszym etapie, bo nastepnego dnia bylam na becie i bylo cos kolo 350. No nic czekam dalej. Dziś u mnie termin @. Powtórzę jeszcze test w piątek. Kupię ten sam zeby było porównanie.
Jak dobrze ze nie jestem z tym sama[emoji8] trzymam kciuki za nas.No właśniei tak trzymaj jak do piątku nie przyjdzie @to myślę, że mamy szansę duże że te testy nie robią nas w balona
Ja za nas tyżJak dobrze ze nie jestem z tym sama[emoji8] trzymam kciuki za nas.