Loli05
Fanka BB :)
Gratulacje! Udalo sie!!bardzo sie cieszeWitam się z wami w 26 dc, z moich wyliczeń w 27, 14 dpo.. @naraxie brak, a mój niezawodny test, który nigdy przenigdy mi nic nie pokazał, nawet kreski testowej... Wygląd tak.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! Udalo sie!!bardzo sie cieszeWitam się z wami w 26 dc, z moich wyliczeń w 27, 14 dpo.. @naraxie brak, a mój niezawodny test, który nigdy przenigdy mi nic nie pokazał, nawet kreski testowej... Wygląd tak.
Mi taka kreska wychodzila dwa dni po terminie.a na bank mialam mega pozno owu,jest kreska jest dobrzeUdało mi się uchwycić. Nie wiem co o tym myśleć serio. W 14 dpo jesli to ciąża to chyba kreska powinna być normalna? To jest test 20 miu/mlZobacz załącznik 942360
GratulacjeWitam się z wami w 26 dc, z moich wyliczeń w 27, 14 dpo.. @naraxie brak, a mój niezawodny test, który nigdy przenigdy mi nic nie pokazał, nawet kreski testowej... Wygląd tak.

Ja tam tez widze kreseczke wiec kciuki zeby ciemnialaUdało mi się uchwycić. Nie wiem co o tym myśleć serio. W 14 dpo jesli to ciąża to chyba kreska powinna być normalna? To jest test 20 miu/mlZobacz załącznik 942360
O'Hara, przygaslas kruszyno trochę na forum. [emoji4] praca Cię pożera, czy nadal masz mieszane uczucia?
O'Hara, dokładnie wiem o czym mówisz... Bo tak szczerze mówiąc to ja odczuwam jakiś głupi wstydź przed dziewczynami, że prawdopodobnie mi się udało. Więc kumam.. Jak potwierdzę, że rzeczywiście tak jest to też mam w planie usunąć się trochę, lub znacznie nawetNo boje się zwyczajnie [emoji4] poza tym współczuje naprawdę dziewczynom, którym się nie udaje i głupio mi narzekać, ze albo się boje, albo ze nie ma objawów albo jeszcze jakieś inne opowiesci dziwnej treści [emoji4]
O'Hara, dokładnie wiem o czym mówisz... Bo tak szczerze mówiąc to ja odczuwam jakiś głupi wstydź przed dziewczynami, że prawdopodobnie mi się udało. Więc kumam.. Jak potwierdzę, że rzeczywiście tak jest to też mam w planie usunąć się trochę, lub znacznie nawet