Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ile jestes przed okresem?no ja ci kopniaka nie dam bo mi tez owu testy zaczely wychodzic jak pykloDziewczyny potrzebuje wsparcia..jestem w najwspanialszym okresie po owulacyjnym iiiii kuźwa się nakręcam..a wszystko przez testy owulacyjne! Od paru dni wychodzą pozytywne..proszę kopnięcie mnie w tyłek.. stara a głupia... Nawet nie pytajcie dlaczego robię owulaki po owulacji.. nie no najchętniej rozpędziła bym się i walnęła w ścianę ...
To byl moj pierwszy owu test,z ciekawosci chyba w dzien okresu lub dzien po,pozniej juz byly coraz mocniejszeDziewczyny potrzebuje wsparcia..jestem w najwspanialszym okresie po owulacyjnym iiiii kuźwa się nakręcam..a wszystko przez testy owulacyjne! Od paru dni wychodzą pozytywne..proszę kopnięcie mnie w tyłek.. stara a głupia... Nawet nie pytajcie dlaczego robię owulaki po owulacji.. nie no najchętniej rozpędziła bym się i walnęła w ścianę ...
To z dzisiajTo byl moj pierwszy owu test,z ciekawosci chyba w dzien okresu lub dzien po,pozniej juz byly coraz mocniejszeZobacz załącznik 946508
No ciemny jestTo z dzisiaj
Ciemny a masz ciążowy?To z dzisiaj