reklama

martini6
Fanka BB :)
Wierzę, ze jutro się zmobilizujesz, pójdziesz na ta betę i okaże się, ze tez jesteś tym sporadycznym przypadkiem [emoji8]
W cuda chyba jednak nie wierze. Był mi potrzebny kopniak w dupę od Ciebie
O'Hara
W cuda chyba jednak nie wierze. Był mi potrzebny kopniak w dupę od Ciebiewole jednak być sceptycznie nastawiona a pozytywnie się jak coś zaskoczyć. Zajęłam się pierdolami w domu i głowa trochę odpoczela
dziękuje mimo wszystko [emoji8]
No właśnie wiem, jak to jest jak człowiek się nakręci na maksa a później takie rozczarowanie to jest taki strzał po ryjku, ze chyba nic tak w życiu nie boli. Dlatego tylko spokój może nas uratować. Chociaż jako nałogowa sikaczka aż nie wierze, ze to wychodzi z mojej klawiatury [emoji38] jakoś przez to przejdziemy, głowa do góry
flor87
Martini na bete jutro !!!!! [emoji16]W cuda chyba jednak nie wierze. Był mi potrzebny kopniak w dupę od Ciebiewole jednak być sceptycznie nastawiona a pozytywnie się jak coś zaskoczyć. Zajęłam się pierdolami w domu i głowa trochę odpoczela
dziękuje mimo wszystko [emoji8]
Maga_ch
Ja największego doła miałam po tym jak na forum sporo osób mi mówiło: na bank ciąża, rób test, rób test. Strasznie się wtedy nakręciłam...No właśnie wiem, jak to jest jak człowiek się nakręci na maksa a później takie rozczarowanie to jest taki strzał po ryjku, ze chyba nic tak w życiu nie boli. Dlatego tylko spokój może nas uratować. Chociaż jako nałogowa sikaczka aż nie wierze, ze to wychodzi z mojej klawiatury [emoji38] jakoś przez to przejdziemy, głowa do góry
Dlatego z wami mi lepiej, bo wiecie tak jak i ja, że ta na bank ciąża to na 99% nie ciąża[emoji51]
Więc Martini nie nakrecam cię jeszcze bardziej, tylko trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do jutra!!
Jotka_
Witam się w 18 dc, 6dpo.  dziś mamy pierwszy objaw nadchodzącej @! Tylko trochę wcześnie jak na nią, ale wysypalo mi ryja tak boleśnie, że nnie mogę się dotknąć. Cyce nadal szarpia i to jakoś dziwnie od dalu, tkliwe bardzo, strach się dotyknąć.  Po za tym nic
 dziś mamy pierwszy objaw nadchodzącej @! Tylko trochę wcześnie jak na nią, ale wysypalo mi ryja tak boleśnie, że nnie mogę się dotknąć. Cyce nadal szarpia i to jakoś dziwnie od dalu, tkliwe bardzo, strach się dotyknąć.  Po za tym nic  nic nie wskazuje, żeby objawy ciążowe miały się pojawić
 nic nie wskazuje, żeby objawy ciążowe miały się pojawić 

flor87
Hmm[emoji848] no to ozbaczymy czy przylezie bo jak dla mnie nadal wysoko ta tempKochane kobietki raczej dupa zbita bo temp już 36,9 wiec zapewne jutro spadnie już na 36,6 i obstawiam @ na jutro po prostu z opóźnieniem :/ [emoji12] koniec podniecanie się [emoji23]
flor87
Wiem o czym mowisz, tez już pare razy tak miałam ze sie lekko nakrecilam; ale cóż ja zawsze w głębi duszy wiem ze nic z tego... czemu by mialo sie udac skoro prawie 1.5roku sie nie udaje ;-)Ja największego doła miałam po tym jak na forum sporo osób mi mówiło: na bank ciąża, rób test, rób test. Strasznie się wtedy nakręciłam...
Dlatego z wami mi lepiej, bo wiecie tak jak i ja, że ta na bank ciąża to na 99% nie ciąża[emoji51]
Więc Martini nie nakrecam cię jeszcze bardziej, tylko trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do jutra!!
reklama

1 

183785
Gość
Ja byłam na wątku ciąża po poronieniu, ale się wypisałam, bo już raczej tam nie pasuję. Teraz zajmuję się przygotowaniami do kościelnego ślubu :-)

Podziel się: