reklama

Starające się 2008

Dzieki gwiazdeczka tak strasznie marzy mi sie malenstwo.ogladalam na necie testy ciazowe i szczerze mowiaz mnostwo jest takich z bladziutkimi kreseczkami wiec mam nadzieje.Martwie sie tylko czy wszystko bedzie ok, wiesz jak to jest...Ja mam za soba ciaze pozamaciczna i dlatego strasznie sie denerwuje.

reklama
ja chce stabilizacji cyklu!!!!!!

O tak, ja też chce!!!!
U mnie nadal brak @, piersi mnie bolą, brzuch pobolewa, testy są negatywne, a na domiar atrakcji przypałętało się jakieś cholerstwo. Jutro zapisuje się do ginki.

Agniesia25:), ksztalt_zapachu U mnie też była ledwo widoczna kreseczka (prubowano mi wmówić omamy :-p), a 3 dni później ciut wyraźniejsza. Zróbcie betę, a ja po cichutku gratuluję i mocno trzymam kciuki.

Agniesia25 w instrukcji mojego testu jest napisane, że nawet jak się pojawi bledziutka druga kreseczka to oznacza to ciążę:) Tak mi te Twoje 2 kreseczki chodzą po głowie, że sama bym sobie teścik zrobiła:)

Ładnie się tu dzieje, zaraz się okaże, że zostanę tutaj sama jako staraczka, bo wszystkie zafasolkujecie, no ale trudno przeżyję to jakoś. Róbcie teściki i niech wam tylko pozytywne wychodzą

Loreta ja tez tu jestem staraczka :-) bardzo podoba mi sie w watku ale nie ukrywam ze wolalabym zobaczyc juz te 2 kreseczki na tescie!!!
teraz jestem chora biore antybiotyk do srody i nie wiem kiedy zaczac staranka ..

Loreta to byłby cud gdyby wszystkie zaszły teraz...wiec na pewno wiele z nasz posiedzi sobie w tym watku. Ja jakos też nie czuje się inaczej, choc do testu jeszcze troche...kłuje mnie w lewym jajniku i piersi pobolweają...jak na @.

hej dziewczynki ja tez niestety tu jestem nie aby bylo mi tu z wami zle :-) bo z wami to jest razniej przezywac kolejne zalamanie jak wstretna @ przychodzi :-( agnieszko ja ci juz pocichu gratuluje to napewno jest fasolka pozdrawiam was wszystkie

reklama
Kurcze, ale mnie nakręciłyście tymi bladymi kreseczkami :-)
Korci mnie, żeby jednak jutro teścik kupić :-):tak:A obiecałam sobie, że wytrzymam do środy. To wszystko przez was ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry