reklama

Starające się 2008

reklama
o bozie bozie- ile tych chorobsk kobietka moze miec, nie takie to hopu siupu zeby miec te kochane wymarzone wczekane MALENSTWO.

lilu- dziekuje za porady i odp.
dziewczynki ja bede sie starala o dzidziunie na poczatku 2009r, jak bede juz w domku, blisko do lekarza, badan, bez stresu itp.teraz podczytuje was. i mam nadzieje ze bede mogla poki co popytac was o rady itp itd.moge prawda :zawstydzona/y:;-)
gdyby jeszcze ktoras mila kolezanka miala jakies doswiadczenie z ta podwyzszana prolaktyna i objawy podobne jak moje to prosze o porady.
dziekuje

Dokładnie... wszystkie luxmedy i inne "medy" wysyłają pobrania do analiz, a Diagnostyka jest laboratorium i robią badania u siebie, więc i cena inna i czas inny...
Jakbys sie wybierała na Pasteura to niech Ci założą nr klienta, daszą kartę z PINem i będziesz mogła sprawdzać wyniki na stronie w internecie.. bo w rejestracji mają wyniki popołudniu jak przyjadą z analizy, a w necie są odrazu po wykonaniu widoczne.. ja jak robiłam ok godz 8 rano to ok 12-13 już były widoczne..

czy mówicie o:
DIAGNOSTYKA WARSZAWA NZOZ
0
ul. Pasteura 10???

bo ja też jestem z warszawy... cena świetna,
i to jest cena za pobranie krwi i zbadanie stężenia gonadotropiny, tak?
a czy można 'od ręki' czy jakieś zapisy obowiązują?

i jeszcze jedno czy mogę iść na badanie krwi już na 10 dni po owulacji??

pozdrawiam :)
0

Gemini oczywiście że możesz, zapraszamy w każdej chwili ;-);-)
Kochana ja się wybieram jutro do swojego gina i też zamierzam o to zapytać, jak coś się dowiem to Ci jutro wieczorem napiszę.

Norma to właśnie ta placówka. Ale w kwestii ceny jeszcze proponuje potwierdzić, bo byłam tam ostatni raz zimą.
A co do badania krwi 10 dni po owulacji to jednej odpowiedzi dobrej nie ma..... czy tak czy nie.... wszystko zależy od tego kiedy impantacja była... i czy już była...

Cześć dziewczynki,
widzę zagorzałą dyskusję, ale ja za bardzo nie jestem w temacie, więc nie będę się wypowiadać:tak:
Dawno się nie odzywałam a sporo się zmieniło.
Przede wszystkim o niebo lepiej się czuję. Nudności nie dokuczają, jedynie rano i wieczorem, ale ulżyło:-) A apetyt... oj wzrósł straaaaasznie:-) Od rana opycham się brzoskwiniami, kanapkami i soczkiem owocowym, więc na brak witaminek nie mogę narzekać :-) Niestety senność nie ustała, dla odmiany wzrosła... Ukochany zabrania mi kożystania z laptopa, bo fale źle wpływają.. Pewnie coś w tym jest, bo jakoś też sama nie mam ochoty szperać w necie i trochę głowa pobolewa jak za długo siedzę:blink:
Muszę chyba powoli zakupić coś większego... przede wszystkim stanik i spodnie, bo już mnie cisną, a to dopiero 7tc (wg OM) :-)

a sie zapisałam na usg na jutro.... niepokoi mnie ten brązowy śluz.... co prawda @ powinna przyjść pojutrze, ale od niedzieli mam taki różwo-brązowy śluz.. dzis juz właściwie jasnobrązowy....
a nigdy tak nie miałam.... coś mi intuicja podowiada ze powinnam to sprawdzić.... a wiecie intuicja rzadko kiedy zawodzi ;-);-)
Daj znać co Ci lekarz powie:tak:

mam nadzieje ze bede mogla poki co popytac was o rady itp itd.moge prawda :zawstydzona/y:;-)
Pytaj śmiało :tak::tak:

i jeszcze jedno czy mogę iść na badanie krwi już na 10 dni po owulacji??
Mi gin kazała 14 dni po owulacji robić badanie krwi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry