Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz napisz bo ja jestem bardzo ciekawa, zwlaszcza ze ja jestem w podobnej sytuacji - tez czekam czy cos bedzie widac w pecherzyku...Ja właśnie zrobiłam tacie tort bo ma dziś urodziny, zobaczymy czy będzie smakował. Mój tata zawsze mówił, że chce zostać dziadkiem dopiero jak skończy 50 lat i się spełniłobo dziś ma 50 urodzinki :-)
Dzięki za słowa otuchy :-) na pewno się przydadzą. Usg mam 14:45 to wieczorkiem napisze co i jak.
chyba zadzwonie do meza zeby cos slodniego mi kupil w cukierni 

Witaj! Czuję się dokładnie tak jak Ty i jestem dokładnie na tym samym etapie starań tzn. dwa cykle nieudane za mną. Mimo to ostatnim razem ryczałam jak bóbr! Teraz już odpuszczam mierzenie tempki i te wszystkie inne obserwacje. Zobaczymy co z tego wyjdzie! Życzę powodzenia i szybkiego zafasolkowania!Witam serdecznie Wszystkie Starające się:-):-), z mężem staramy się o Kruszynke dwa miesiące (teraz jest trzeci owulacja tuz, tuż), ale te dwa razy kiedy nadchodziła @ były dla mnie straszne, maiałam taka nadzieję, że sie udało, byłam szcześliwa jak nigdy w zyciu , ta mysl poprosty unosiła mnie nad ziemią, a kiedy przychodził@ - poprostu zapłakana, rozżalona... Myślała, że jak dwoje ludzi sie kocha, są młodzi, zdrowi, nigdy nie stosowaliśmy antykoncepcpcji to nie bedzie problemu z zajściem w ciąże a tu.... Ale nowy cykl, nowa nadzieja - może tym razem sie uda...
Tak bardzo pragne dziecka, że chyba zwariuję.
Trzymam kciuki za Starające się i wierze, że wszystkie bedziemy mogły cieszyć sie maciezyństwem.:-)

Cześć dziewczynki,
przeczytalam wszystko ale jakoś nie bardzo mam siłę pisać. Jakaś taka oslabiona się czuję, z kibelkiem się wczoraj wtałam i gardło mnie od 2 dni boli. No ale nic, byle do przodu ;-)
Witam i ja - ale dzisiaj już smutna. Rano zaczełam plamić na ciemno brązowy kolor. Zatem pewnie zbliża się @. Ja to mam kurde jednak pecha. Poczekam czy się sprawa rozwinie czy może to tylko plamienie. Sama już nie wiem![]()

Czy to prawda?
Ja nie wierzę w takie bajki... używam tamponów od 10 lat (jak mam @ to używam ich 24 godziny na dobę) i nic mi się nie dzieje. Uważam że to najlepszy wynalazek dla kobiety, nie wyobrazam sobie bez tamponów życia...Któraś z dziewczyn pisała o wpływie tamponów na bezpłodność?Czy to prawda?
![]()
Któraś z dziewczyn pisała o wpływie tamponów na bezpłodność?Czy to prawda?
Miłego wieczoru życzę
kiedyś dla świętego spokoju zapytałam o to mojego gina , powiedział, że przy zachowaniu elementarnych zasad higieny przy używaniu tamponów kobiecie NIC nie grozi
, a po drugie nie miałam o czym.
Ja nie wierzę w takie bajki... używam tamponów od 10 lat (jak mam @ to używam ich 24 godziny na dobę) i nic mi się nie dzieje. Uważam że to najlepszy wynalazek dla kobiety, nie wyobrazam sobie bez tamponów życia...
z tymi tamponami to taka sama bzdura jak z nowotworami powodowanymi przez antyperspirantykiedyś dla świętego spokoju zapytałam o to mojego gina , powiedział, że przy zachowaniu elementarnych zasad higieny przy używaniu tamponów kobiecie NIC nie grozi