Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)Dzięki bardzo a doradzcie jak lepiej jak mi test wyjdzie ok to tak co drugi dzień lepiej czy przez te 2 (48h) dni codziennie - bo juz sama nie wiemNenius córeczka sie zaadoptuje, tylko troszkę czasu ;-) Ja sama pamiętam jak zwiewałam z przedszkola w pierwszych dniach z szatni.... ;-) Super że z maleństwem wszystko ok....
Mola0507 powodzenia i do dzieła...
Kinguś masz rację z Babka Medica, mają b.dobry sprzęt....... czyli ta Pani u której wczoraj byłaś to właśnie w Babce?... Ja wczoraj też tam byłam na usg....:-)

Dzięki śliczne Kropeczka, wlasnie tez szukalam w necie i znalazlam podobne informacje do Ciebie, ale chcialabym sie upewnic, jeszcze raz dziekuje Ci sliczniehej Alicja! ja nie robilam nigdy tego testu, nie jestem expertem, ale po twoim pytaniu poszperalam w nternecie i znalazlam info ze powyzej 10 to jest juz ciaza, ale 16 to dopiero poczatek- okolo 2 tyg...nie wiem jak by to pasowalo do Ciebi i czy to realne, tylko podaje Ci dane znalezione w sieci. Pisze tez tam ze stezenie beta rosnie podwojnie z kazdego dnia na dzien w zdrowej ciazy, wiec moze lepiej za kilka 2-3 dni powtorz jeszcze raz? A nie pytalas pani w laboratorium? one zwykle umieja tez interpetowac wyniki...
Badz dobrej mysli!
Imagination-sliczne zdjecie i zdzidziusiem Ci bardzo do twarzy:-) Ani sie nie obejrzysz a bedziesz tak sciska swoje własne z ramionach!Ja nie wyglądam na kasę i pomoc od innych, a mój facet tego wymaga i o to ma do mnie aleStaram sie niczym nie przejmować, ale i to zostalo mi wypomniane
Faceci to jednak trudna sztuka
Dobra, skończmy już ten temat, bo się niepotrzebnie nakręcam...
Dziś czuję się kiepsko... senność i siusianie baaaaaaaaaaaardzo często. Czuję tez napuchnięte nogi i drętwienie w łydkach od kilku dni. Mdłości też oczywiście sa, ale nie tak uciążliwe.