reklama
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
oj żebyś miała racjęmadzio1980 a może nie przyjdzie...u mnie tez były bole jak na @ a ona nie przyszła :-)....

a ja nie mierzę, a może powinnam :-)...jestem za leniwa, co ma byc to bedzie jak nie w tym to za kilka cykli...obserwuj e tylko kiedy sie sluz pojawi ale ostatnio miałam śluz od 12 dc ...jutro pomęcze męzulka po raz kolejny... oj oby mi sie od starnek nie uzaleznił....
jakis niemrawy mam dzis humor...
Eve84
2 lata przerwy.....
no ci nasi faceci to tacy troszke nieprzewidywalni w tych sprawach
a co do mnie to w 34 dc to jakbym byla ... to test by juz pokazal wiec nie ma co sie nakrecac tylko musze czekac pokornie az szanowna @ se przyjdzie 
madzio1980 trzymam kciuki za testowanko
ja 1,5 tyg temu mialam niesamowite wrecz oznaki @ a ta nie przyszla wiec sie nie sugeroj!!! 

madzio1980 trzymam kciuki za testowanko

a ja nie mierzę, a może powinnam :-)...jestem za leniwa, co ma byc to bedzie jak nie w tym to za kilka cykli...obserwuj e tylko kiedy sie sluz pojawi ale ostatnio miałam śluz od 12 dc ...jutro pomęcze męzulka po raz kolejny... oj oby mi sie od starnek nie uzaleznił....
ja od następnego cyklu również porzucam pomiary tempki, bo zauważayłam , że bardziej mnie to stresuje niż pomaga, nie będę robiła też testów owu, no może czasem rzucę okiem na bieliznę w celu zaobserwowania śluzu

a jeśli chodzi o humor, to pewnie dostosował się do tego co za oknem

Hmmm,, to rzeczywiście nie mam co teraz robić teściku. Zadowolę się soczkiem na weselu ;-)
Ehhhh, czy Wy też nie możecie przestać myśleć o dzidzisiu? Coś czuję, że dzień, w którym zobaczę magiczne 2 kreski będzie najszczęśliwszy w moim życiu :-)
Hej kochana, ja tez ciąglę czekam oczekuje a nusz może tym razem, czasem mam takie kryzysy, ze szkoda gadać i cały dzień chodze struta... Jeszcze jak znajomi mówią, że sie właśnie dowiedzieli, ze zostana rodzicami, albo widzę zafasolkowany brzuszek ach....
Chciałabym mieć więcej siły.:-(
reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
hmmm wiesz co nie sadze bo jak mam owu to jajniki daja czadu a i lapie mnie swedzonka w piersiachEve 84 a może to była owu????