reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
a ja nie mierzę, a może powinnam :-)...jestem za leniwa, co ma byc to bedzie jak nie w tym to za kilka cykli...obserwuj e tylko kiedy sie sluz pojawi ale ostatnio miałam śluz od 12 dc ...jutro pomęcze męzulka po raz kolejny... oj oby mi sie od starnek nie uzaleznił....

jakis niemrawy mam dzis humor...

no ci nasi faceci to tacy troszke nieprzewidywalni w tych sprawach :tak: a co do mnie to w 34 dc to jakbym byla ... to test by juz pokazal wiec nie ma co sie nakrecac tylko musze czekac pokornie az szanowna @ se przyjdzie :wściekła/y:
madzio1980 trzymam kciuki za testowanko :tak:ja 1,5 tyg temu mialam niesamowite wrecz oznaki @ a ta nie przyszla wiec sie nie sugeroj!!! :-D

a ja nie mierzę, a może powinnam :-)...jestem za leniwa, co ma byc to bedzie jak nie w tym to za kilka cykli...obserwuj e tylko kiedy sie sluz pojawi ale ostatnio miałam śluz od 12 dc ...jutro pomęcze męzulka po raz kolejny... oj oby mi sie od starnek nie uzaleznił....

jakis niemrawy mam dzis humor...

ja od następnego cyklu również porzucam pomiary tempki, bo zauważayłam , że bardziej mnie to stresuje niż pomaga, nie będę robiła też testów owu, no może czasem rzucę okiem na bieliznę w celu zaobserwowania śluzu :sorry2: i tyle, a i oczywiście będę mordować męża;-):-)

a jeśli chodzi o humor, to pewnie dostosował się do tego co za oknem :baffled: mój też :sorry2:

piexella77, fionka trzymam za was kciuki, a meżowie na pewno będą zadowoleni:tak:

eve84 trzymam ckiuki aby sytuacja wyjaśniła się;-)

kinguś mam nadzieje, że już te najgorsze chwile masz za sobą, trzymaj się dzielnie

Hmmm,, to rzeczywiście nie mam co teraz robić teściku. Zadowolę się soczkiem na weselu ;-)
Ehhhh, czy Wy też nie możecie przestać myśleć o dzidzisiu? Coś czuję, że dzień, w którym zobaczę magiczne 2 kreski będzie najszczęśliwszy w moim życiu :-)

Hej kochana, ja tez ciąglę czekam oczekuje a nusz może tym razem, czasem mam takie kryzysy, ze szkoda gadać i cały dzień chodze struta... Jeszcze jak znajomi mówią, że sie właśnie dowiedzieli, ze zostana rodzicami, albo widzę zafasolkowany brzuszek ach....
Chciałabym mieć więcej siły.:-(

reklama
Do góry