Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ach ci nasi Mężczyźni:-) potrafią nas czasem pozytywnie zaskoczyć, pewnie przemyślał i TA wizja już go tak nie przeraża;-). Ja powinnam jutro testować, ale czuję już prawie każdą częścią ciała, że wredolec jutro przyjdzie
![]()
MALPIE MOWIMY Aaaaa Siooooooohejka z rana
ja mam @ i sie ciesze hehe wariatka ze mnie, ale @ rozkrecila sie na maksa czyli dobrze bo nie bylo zadnych wczesniejszych plamien , czyli plus , do tego bylam u lekarza dostałam leki oslonne na zoladek i teraz sie podlecze , wyczailam wkoncu kiedy miewam owu i moje drogie nastepny cykl jest moj!!!! nie ma mocnych![]()

Mam nadzieje ze wszystko sie zaniedlugo ulozy po twojej mysli;-) Glowa do gory bedzie dobrze :-)
Jest miejsce, idę na 19. Trzymajcie kciuki żebym szybko wyszła![]()
Cześć Dziewczyny! Jestem nowa na tym forum i mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko zebym do Was dolaczyla.
Oj jak wrócę to będzie się działo, proszę pomału szykować dla mnie fluidki.
No dziewczynki proszę szybciutko o nowe kruszynki bo będę potrzebować fliudków.
Lece ugotować M obiadek i ja też muszę się posilić.:-)
Dziękuje za wsparcie, jesteście kochane.
kinguś strasznie mi przykro. I podziwiam Cię za siłę :-). Ja zarówno za pierwszym razem, jak i teraz gdy okazało się, że jeden zarodek obumarł, nie potrafiłam zdobyc sie na optymizm dłuższą chwilkę. Teraz los powinien Ci wynagrodzic zdrową fasolką i spokojną, niezagrozoną ciążą, za co mocno trzymam kciuki :-). A fluidki jak tylko wrócisz wysyłam :-).

jestem, jestem...
NAJSZCZĘŚLIWSZA NA ŚWIECIE (bynajmniej w Łodzi na pewno):-):-):-)
Widziałam moją Kruszynkę:-)
Usg nie było dopochwowe, ale i tak 'coś' się udało zobaczyć przez jamę brzuszną:-) Zdjęcia nie sa za wyraźne, ale są... Jak tylko sfotografuję je, to Wam pokażę:-)
Opis:
"W powiększonej jamie macicy prawidłowo zagnieżdżony pęchrzyk ciążowy, z widocznym echem zarodka.
SAC = 22,5 mm - co odpowiada 6,3 hbd.
Tętno jeszcze niewidoczne, wskazane usg kontrolne."
Tak więc mam w sobie dzidziusia cudnego:-) Na zdjęciu napisane 4,9mm, więc to chyba długość zarodka (spora dzidzia:-)). Lekarka badająca mnie wolała nie domniemywać w opisie, ze było widać bijące serducho, bo to była taka tyyyyciusia kropeczka pulsująca, ale była:-) Czy jeden płód, czy więcej, nie wiadomo jeszcze, ale na następnym usg będzie już lepiej widać:-)
w przyszłą środę wizyta normalna i może się coś dowiem jeszcze więcej:-)
Ale jestem happy:-):-):-):-):-):-):-):-)
Idąc do domu łzy szczęścia płynęły po policzku:-) A Kochany widząc zdjęcie powiedział: "To białe gówienko, to dziecko? Ale dziwne..." hehehe:-)
Mam nadzieję, że problemy szybko się rozwiążą i że to nic poważnego. Pozdrawiam :-)
- obecnie mamy czas histerii i płaczów porannych. Do tego dochodzą niekończące się przeziebienia nekające zarówno ją jak i mnie...
Dziewczyny - mam pytanie - jakim termometrem mierzycie temperaturę? Obeszlam dzisiaj kilka aptek ale tu maja tylko elektroniczne, nie sprzadają już rtęciowych, a ja chcialabym od tego cyklu robić pomiary...I tak się zastanawiam-czy elektroniczny też dobry do mierzenia w pochwie, czy znowu muszę "sprowadzać towar deficytowy" z kraju:-)? jak myślicie? POMOCY!!!
a ja mam zagwostke niezlą @ mi sie spoznia juz 6 dni jestem normalnie wsciekla .... i nic nie wskazuje na to ze ma zamiar w koncu przyjsc- zaznaczam dla niewtajemniczonych ze ja sie jeszcze nie staralam
chociaz wierze w cuda
![]()
cos mi sie wydaje ze na tym byl by koniec moich regualrnych cykli bo to byl 5 cykl od odstawienia tabsow
..... i juz czuje ze dolek mnie lapie ... jajniki kuja cycochy bola a tej @ nima ... buuuu..... no to sie wyzalilam :-(
ojoj dzieki kochana jestesno nie powiem - bym baaardzo chciala ale marne szanse
ale dzisiej rano byl robiony tescior zebym sie juz przestala nakrecac i byla 1 krecha wiec to nie to na 99% :-( chociaz mąż wczoraj mnie zdziwil bo tak walnal bez namyslu - a moze juz w ogole nie przyjdzie
- hmmm.... czyzby sie w nim cosik zmienilo
i tez jak policzylam to by bylo bobo czerwcowe z data doklanie w urodziny mojego niezyjacego taty! ;-)a to by oznaczalo ze On mial cosik z tym wspolnego
zartuje ale tak mi sie milo zrobilo jak zobaczylam date na kalkulatorze BB

ja 1,5 tyg temu mialam niesamowite wrecz oznaki @ a ta nie przyszla wiec sie nie sugeroj!!!![]()

hejka z rana
ja mam @ i sie ciesze hehe wariatka ze mnie, ale @ rozkrecila sie na maksa czyli dobrze bo nie bylo zadnych wczesniejszych plamien , czyli plus , do tego bylam u lekarza dostałam leki oslonne na zoladek i teraz sie podlecze , wyczailam wkoncu kiedy miewam owu i moje drogie nastepny cykl jest moj!!!! nie ma mocnych![]()

a no bardzo bliziutkoEve 84 ty mieszkasz w Morach a ja na Gołabkach...to chyba bliziutko :-)
bo ja mieszkam zaraz za torami po srodku tych paskudnych pol
i nowo budowanej obwodnicy 

Witam serdecznie :]
zaczęłam zaglądac na forum i stwierdziłam, że chyba czas do Was dołączyć ;]
ja juz od kilku miesięcy czekam na ciążę i już coraz częściej przebieram nóżkami. od kilku bo w sumie to nie jestem pewna czy od 5 czy 6.... to w sumie nieważne...
dodam, że w poprzednim cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę (wykres książkowy) i stosować testy owulacyjne. gorzej ze śluzem -> nie obserwuję nic z tego co powinam![]()
Witaj
no i nowość w tym cyklu, zaczełam łykać duphaston, jako że plamię przed misiączką...jestem kilka dni po owulacji i czekam na efekt kuracji
widzę, że dzielnie się wspieracie więc i ja proszę o trzymanie kciuków.
Nie pozostaje mi nic innego jak pozdrowić wszystkie STARACZKI i życzyć powodzenia!
Witam serdecznie :]
widzę, że dzielnie się wspieracie więc i ja proszę o trzymanie kciuków.
Nie pozostaje mi nic innego jak pozdrowić wszystkie STARACZKI i życzyć powodzenia!
. Super, że do Nas dołączyłaś. Powodzonka i owocnych staranek