reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Witam wszystkie starające się :) My juz probujemy 4 miesiace i nic :-( Dziewczyny napiszcie mi co robić żeby sie nie dołować.
Powtarzam sobie... "myśl pozytywnie! myśl pozytywnie!" ale kurcze.. wcale to nie jest takie proste. W tym miesiacu zaczełam łykać wiesiołka i mam nadzieję że może to pomoże. Macie jakieś dobre rady?

Witaj, najlepiej wrzucic na luz i przytulac sie z ochoty a nie bo np. dzisiaj sa dni plodne, podobno to pomaga :tak: 4 miesiace to wcale nie duzo;-) jezeli nie uda sie przez kolejne 2, 3 cykle to moze wybierz sie do gina na monitorowanie cylku (owulacji) i badanie hormonkow :blink:
powodzenia...

Kingus co u ciebie ???

Gdzie sie podzialy wszystkie dziewczyny :unsure:

reklama
ja dzisiaj tylko na moment

lilu19 trzymam kciuki aby Twoj brat jak najszybciej wrócił do zdrowia...no a kumple no bez komentarza....

katarzynak83 kochana jutro od rana zaciskam pięści i czekam na wieści, będzie dobrze:tak:

przepraszam dziewczyny, że dzisiaj tak krótko, ale jestem tylko na moment, jutro odrobię:tak:

Lilu cieszę się,że u brata już lepiej, a z kolegami to faktycznie tak jest, ze tych najlepszych poznajemy w biedzie :-)
Madgirl i Madzio serdeczne GRATULACJE, łapię od Was fluidki :)
Pysia i jak tam?
Pixellko mam nadzieję, że z pleckami już lepiej, pozdrawiam :-)
Justyska trzymam kciuki za pozytywna bete!
Aga ja niestety nadal nie znalzlam zlotego srodka, nadal co m-c o niczym innym nie jestem w stanie myslec, jedyne co mi pomaga to mozliwosc wygadania sie na bb dziweczyna, ktore doskonale mnie rozumieja

Pozdrawiam :-)

Lilu cieszę się,że u brata już lepiej, a z kolegami to faktycznie tak jest, ze tych najlepszych poznajemy w biedzie :-)
Madgirl i Madzio serdeczne GRATULACJE, łapię od Was fluidki :)
Pysia i jak tam?
Pixellko mam nadzieję, że z pleckami już lepiej, pozdrawiam :-)
Justyska trzymam kciuki za pozytywna bete!
Aga ja niestety nadal nie znalzlam zlotego srodka, nadal co m-c o niczym innym nie jestem w stanie myslec, jedyne co mi pomaga to mozliwosc wygadania sie na bb dziweczyna, ktore doskonale mnie rozumieja

Kochana co raz lepiej bo @ ( to cos ) nie pojawiło sie przez cały dzisiejszy dzień (a to dzień spodziewanej), brzuszek pobolewa, ale ja mam nadzieję, ze to na dzidziusia i jak o tym myslę, to -- aaaaaa poprostu fruwam ze szczęścia, :-D:-D:-D ale mówię sobie SPOKOJNIE:tak:;-), choć tak naprawde mam w sobie tyle emocji, ze Was wszystkie MOJE KOCHANE STARAJACE SIĘ pewnie bym nimi mogła obdzielić:-D:-D:-D.

Trzymajcie za mnie kciuki:happy::happy::happy:;-)

Melduję się z rana:-D
Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:
Cudowne wiadomości :-) GRATULUJĘ :-D:-D:-D

Ja dzis jestem strasznie poekscytowana :tak:bo to ten dzień w którym ma mnie odwiedzić @ ( to coś) ale strasznie chce wierzyć, ze się nie pojawi
Trzymam kciuki żeby @ opuściła Cię na dłużej ;-)

Długo nic nie pisałam była na etapie intensywnych staranek i teraz czzeam do 22 października i jak @ nie przyjdzue to testuje
No to czekamy :tak:
witam od kilku dni zaglądam na to forum. staram się z mężem o dzidzie od pól roku i nic. mam cykl 28 i właśnie wczoraj powinnam dostać okres. Zrobiłam test i jedna mocno czerwona krecha:( wczoraj poplamiłam na brązowo a dziś mam biale grudkowate uplawy:( prosze o pomoc czy to moze byc ciaza:)
Tak ja pisały dziewczyny poczekaj jeszcze troszkę jak nie przyjdzie @ to powtórz test.

Ja jutro ide do lekarza, cały czas o tym mysle, chociaz nie jestem juz taka załamana jak pare dni temu, jakos sie staram trzymac...mam nadzieje ze maly podrosnie i ze bedzie widac serce, nawet nie chce myslec o tym ze mogloby byc inaczej :no:
Daj znać jak będziesz po wizycie. Będzie dobrze trzymaj się :tak:

Witam wszystkie starające się :) My juz probujemy 4 miesiace i nic :-( Dziewczyny napiszcie mi co robić żeby sie nie dołować
Trzeba się uzbroić w cierpliwość, jednym udaje się szybciej inni niestety muszą poczekać trochę dłużej. Mi na dołki pomaga forum bb ;-)

Kingus co u ciebie ???
A ja dziś byłam na urodzinach znajomych córki i tam kolega się spyatł kiedy przyjdziemy ze swoim bobasem (on nie wie, że byłam w ciąży) i gospodarze go zagadali a mi chwilkę było przykro ale przeszło. Jejku tak bardzo chcę mieć maleństwo....
Dziś w kościółku pomodliłam się jeszcze za Twojego brata :tak:

Lilu uda Nam się mocno w to wierze :tak:

ja dzisiaj tylko na moment

lilu19 trzymam kciuki aby Twoj brat jak najszybciej wrócił do zdrowia...
Lilu cieszę się,że u brata już lepiej

Lepiej lepiej coraz lepiej, jutro maja mu usztywnic reke ktora mial szyta, bo strasznie mu opuchla i zsiniala ( ale nie ma zlamania) Kregoslup tez maja mu usztywnic ( dmuchaja na zimno ) bo kregoslup caly, ale strasznie go boli i maja go przenies z intensywnej terapii na oddzial :tak: aaa noi wstawac i chodzic mu jeszcze nie mozna ani jesc ,daja mu kroplowki....wydaje mi sie ze do 2 tyg. go wypuszcza, narazie musza poobserwowac troszke ta glowe ( wodniaka ) kregoslup i potuczone wnetrznosci...

A ja dziś byłam na urodzinach znajomych córki i tam kolega się spyatł kiedy przyjdziemy ze swoim bobasem (on nie wie, że byłam w ciąży) i gospodarze go zagadali a mi chwilkę było przykro ale przeszło. Jejku tak bardzo chcę mieć maleństwo....
Dziś w kościółku pomodliłam się jeszcze za Twojego brata :tak:

Lilu uda Nam się mocno w to wierze :tak:

Mi tez sie glupio robi jak ktos sie pyta kiedy swoje bedziemy miec :-( wtedy staram sie odpowiadac ze to jeszcze nie czas, a w glebi sreduszka tak przykro mi sie robi :zawstydzona/y:

Kingus ja tez w to wierze, tylko najwidoczniej potrzebujemy jeszcze troche czasu :tak:

Tikanis- co u Ciebie kochana, czemu nic sie nie odzywasz do nas na BB ?

Ostatnia edycja:
AGA00782 z moich staranek o dzidzie tez nici i wiem,ze powinnam wyluzowac ale szczerze?!nie mam pojecia jak to zrobic,pozdrawiam!

reklama
LILU19 jak Twój brat? czytając To co napisalas,dokladnie wiedzialam co czujesz,przezywalam dokladnie to samo rok temu,moj brat cudem uszedl z zyciem...

Do góry