reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

lilu19- kochanie odzywam sie co jakis czas:) :-D , i stale was poczytuje...:-D
u mnie nic nowego.. mdlosci przeszly z bardzo silnych w dosyc lekkie i nie calo-dniowe.. powoli zaczynam sie nie miescic w moje ubrania,, glownie chodzi o spodnie a i w bluzkach widac juz cos tam malego.. a narazie zalezy mi zeby ukryc wiec ukrywam jak moge.. jeszcze tydzien i usg na ktore nie moge sie doczekac..
z moich objawow ciazawych to wogole nie mam apetytu,, koszmar, na nic smaka nie mam,, mdlosci ( z ktorych sie ciesze, bo to znak ze wszystko ok), bialy sluz.. plus bolace cycuchy... i sennosc i zmeczenie.. z tym najgorzej...do pracy jeszcze chce pochodzic do konca grudnia.. i od stycznia na l-4 .. to bedzie poczatek 5 mc... ehh juz bym chciala zeby byl grudzien, sylwester zostajemy w domu przez wzglad na maluszka.. zaprosilismy znajomych, zrobimy jedzonko, filmy i bedzie fajnie :):-D

reklama
ja tez w to wierze, tylko najwidoczniej potrzebujemy jeszcze troche czasu
zycze Wam żeby ten czas był jak nakrótszy!!!
Lilu trzymam kciuki za Twojego brata, dostał nowe życie!!!
KINGUŚ pomysł z pieskiem swietny,sama mam yorka,dobra rada...pochowaj buty!!!hihi!pozdrawiam!
zawsze chciałam mieć yorka, ale to chyba pozostanie niespełnione marzenie bo i tak wolałabym wziąć jakąś bidule ze schroniska:-)

ja sie starałam 6mcy, a zaszłam w ciąże jak odstawiłąm całe leczenia i sie nawet zabezpieczałam:-p
A co u nas...jestesmy na świezo po chrzcinach:) było fakjnie Radus byl w kościele bardzo grzeczny, wogle nie płakał, patrzał sie na ksiedza co ten robi i uśmiechał do mnie jk mu śpiewałam pieśni....uf:) wrzuce fotke jak dostane wszystkie,pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki - pol godziny czytania za mna :-D naskrobalyscie ładnie!
Melduję się z rana:-D
Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.
Jeszcze w to nie wierze, ale pewnie uwierze jak się zaczną dolegliwości;-). Od 7 nie spałam i zastanawiałam się czy robic teścik czy nie tym bardziej, że odczuwam cały czas lekkie bóle jak na @ (mam nadzieje, że nie zrobi mnie w konia i jednak nie przyjdzie). Jestem jeszcze w szoku:-).

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super wiadomośći ogromniaste gratulacje :-D:-D:-D
witam nowe staraczki na forum :tak:
justyska84 kochana co do tych uplawow to niepokoji mnie ich kolor bo zielonkawe uplawy to mi sie kojaza tylko z infekcja! i tak jak Alicja pisala lec na badanie bHCG o ile @ nie przyjdzie! bedziesz miala sprawe jasna!
Lilu19 jak dobrze ze z bratem juz lepiej jak przeczytalam o tym wypadku to myslalam ze zlece z krzesla! Dzieki Bogu dobrze sie to wszystko dla niego skonczy! ;-)a w sobote nestety mialam widok potraconego czlowieka przez samochod ale on tyle szczescia nie mial ..... tez przebiegal przez trase szybkiego ruchu!:no:
elisabeth nio mam lablradorka biszkoptowego Tofika :-D jest coraz bardziej kochaby bo jakos szczeniotka dal nam w kosc! ale teraz jest juz cudowny troszke jeszcze łobuziak ale to mu akurat pasuje :-D
pixella77 mam nadzieje ze ten bol w koncu minie! i lekarz cie przymie bez gadania! ;-)

Melduję się z rana:-D

Robiłam test pół godziny temu i... dwie krechy:tak::-D:tak:.

Przesyłam dla Was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wielkie gratulacje, oraz szczęśliwych miesięcy z maleństwem pod serduszkiem......... :-):tak::-)

Lilu, dla brata duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka ..... :tak::tak::tak:

a wszystkim życzę miłego dzionka i całego tygodnia :-)

oraz witam wszystkie nowe staraczki i życzę szybkiego sukcesu II kreseczek ..... :tak:

u mnie nic nowego.. mdlosci przeszly z bardzo silnych w dosyc lekkie i nie calo-dniowe.. powoli zaczynam sie nie miescic w moje ubrania,, glownie chodzi o spodnie a i w bluzkach widac juz cos tam malego.. a narazie zalezy mi zeby ukryc wiec ukrywam jak moge.. jeszcze tydzien i usg na ktore nie moge sie doczekac..
z moich objawow ciazawych to wogole nie mam apetytu,, koszmar, na nic smaka nie mam,, mdlosci ( z ktorych sie ciesze, bo to znak ze wszystko ok), bialy sluz.. plus bolace cycuchy... i sennosc i zmeczenie.. z tym najgorzej...
Kochana, ja mam tak samo, aczkolwiek baaaaaaaardzo podobnie...
Mdłości z całodniowych nasilają się rano i wieczorami, wtedy to jest masakra, nic na to nie pomaga...:baffled: Do tego odbija się nawet jak nic nie jem:baffled:
A spodnie... też ciasnawe, aż musiałam dresy zakupić, by czuć się bardziej 'komfortowo':-) cyce też bolą i rooooosną:szok: nawet już lekko ciemnieją mi brodawki:-) a w przeciwieństwie do Ciebie, apetyt to ja mam ogromny:szok: jem i końca nie widać:szok::szok::szok:
Ale senność i zmęczenie dają w kość... Dziennie spałabym po 12h... a nie zawsze można z uwagi na pracę... Dziś spałam 11h...:szok: Kochany się wnerwia przez to, bo ja nic innego bym nie robiła, tylko spała:tak::szok:
Najgorszy jest fakt, że znów solidnie się zaziębiłam... Kaszel typowy dla zapalenia krtani, taki ostry itp... Ale muszę sobie zrobić syrop z cebuli i będę pić, może pomoże...

Lilu, cieszę się, że z bratem już nieco lepiej... Trzeba wierzyć, ze będzie coraz lepiej i lepiej, a jak wiesz, WIARA CZYNI CUDA!!! Buziaczki:-)

reklama
Do góry