reklama
Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Dzwoniłam do ginki bo już nie wytrzymałam
i tylko sie dodatkowo wkurzyłam
. Powiedziałam jej co i jak, że test pozytywny i że dziś te dziwne upławy to mi powiedziała, że test poytywny wcale nie musi oznaczać ciąży
, więc ja jej na to, że mam sporo dolegliwości ciążowych, a ona, że w tak wczesnej ciąży nie można odczuwać żadnych dolegliwości i albo upławy oznaczają zbliżającą się dosyć spóźnioną miesiączkę, albo dlatego są lekko beżowe bo normalnie w tych dniach miałabym @. Kazała się obserwować a jak coś się będzie dziać to mam dzwonić. Ale się wściekłam
. Zapytałam się jej na koniec czy wogóle mam przychodzić za dwa tygodnie bo może zmarnuje jej cenny czas skoro sobie uroiłam ciążę

.

katarzynak83
Majowe mamy'09
Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadam bo w pracy mam teraz przekopane, wszyscy na mnie krzywo patrza ze sie opieprzam wiec chyba dopiero wieczorkiem podgonie zaleglosci na forum...A
Katarzynak83 gdzie jesteś???????????
Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!!

Z nowosci to dodam jeszcze ze chyba zamiast na dzien matki to maluch bedzie na dzien dziecka!

Dziekuje wszytskim za wsparcie! jestescie super!

kinguś
Nie poddam się
Super wieści :-):-) Aż 11cm a mm ma maluszek? Trzymajcie się;-)Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!!Jest tam gdzie trzeba i ma 11cm!!! Bije mu serce i słyszałam to na własne uszy
![]()
Pixellko za 4 dni testujesz? Będę trzymać kciuki za Ciebie ;-)
Lilu19
Fanka BB :)
Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!!Jest tam gdzie trzeba i ma 11cm!!! Bije mu serce i słyszałam to na własne uszy
Jestem bardzo szczesliwa cjoc tez koszmarnie zmeczona cala ta sytuacja, marzy mi sie tydzien wolnego, ale o tym moge raczej zapomniec :-(
Z nowosci to dodam jeszcze ze chyba zamiast na dzien matki to maluch bedzie na dzien dziecka!zobaczymy, teraz jest ok 7/8 tydzien.
wiedzialam ze bedzie wszystko dobrze,

jeszcze raz gratuluje fasolki:-)
szkoda tylko ze nastresowalas sie tyle przez patalachow

ale jest juz wszystko ok, super

Dzwoniłam do ginki bo już nie wytrzymałami tylko sie dodatkowo wkurzyłam
. Powiedziałam jej co i jak, że test pozytywny i że dziś te dziwne upławy to mi powiedziała, że test poytywny wcale nie musi oznaczać ciąży
, więc ja jej na to, że mam sporo dolegliwości ciążowych, a ona, że w tak wczesnej ciąży nie można odczuwać żadnych dolegliwości i albo upławy oznaczają zbliżającą się dosyć spóźnioną miesiączkę, albo dlatego są lekko beżowe bo normalnie w tych dniach miałabym @. Kazała się obserwować a jak coś się będzie dziać to mam dzwonić. Ale się wściekłam
. Zapytałam się jej na koniec czy wogóle mam przychodzić za dwa tygodnie bo może zmarnuje jej cenny czas skoro sobie uroiłam ciążę
.
co do plamien w ciazy tez slyszlam ze moga sie zdarzyc w terminie @ ale musza byc delikatne plamienia bo jak sa wieksze to trzeba szybciutko do lekarza...
Ja wcale nie powiedzialam ze popieram to ze romka nie ma monitorowanego cyklu z cloLilu ja też słyszałam, ze po clo trzeba robic monitoring bo sie czesto torbiele trafiają

Ostatnia edycja:
nenius
Przyjaciółki 2008
Dzwoniłam do ginki bo już nie wytrzymałami tylko sie dodatkowo wkurzyłam
.
przykro mi, że się zdenerwowałaś. Moja lekarka też bardziej wierzy becie niż testowi ale nie sądzę, zeby u Ciebie test sie mylił. To na pewno plamienie w czasie kiedy przypadałaby @

Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadam bo w pracy mam teraz przekopane, wszyscy na mnie krzywo patrza ze sie opieprzam wiec chyba dopiero wieczorkiem podgonie zaleglosci na forum...
Chcialam tylko dac znac ze zyje i ze moj maluch tez!!!Jest tam gdzie trzeba i ma 11cm!!! Bije mu serce i słyszałam to na własne uszy
Jestem bardzo szczesliwa cjoc tez koszmarnie zmeczona cala ta sytuacja, marzy mi sie tydzien wolnego, ale o tym moge raczej zapomniec :-(
Z nowosci to dodam jeszcze ze chyba zamiast na dzien matki to maluch bedzie na dzien dziecka!zobaczymy, teraz jest ok 7/8 tydzien.
Dziekuje wszytskim za wsparcie! jestescie super!![]()
ufffffff, jak dobrze

Dziewczyny, ja tylko na chwilke wpadam bo w pracy mam teraz przekopane, wszyscy na mnie krzywo patrza ze sie opieprzam wiec chyba dopiero wieczorkiem podgonie zaleglosci na forum...
Dziekuje wszytskim za wsparcie! jestescie super!![]()
Siupel:-):-):-):-):-):-)
reklama
katarzynak83
Majowe mamy'09
no oczywiście ma 11mmSuper wieści :-):-) Aż 11cm a mm ma maluszek? Trzymajcie się;-)